Linsborste för kamera
Ena sidan har en borste som varsamt tar bort smuts och damm och den andra sidan har en mjuk kudde som tar bort även mindre smutspartiklar från linsen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)
 • Produktfoto av Tuomas T.
  Tuomas T. (2015-04-13)
 • Produktfoto av Emil J.
  Emil J. (2014-11-14)
 • Produktfoto av Emil J.
  Emil J. (2014-11-14)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2014-04-04)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hinta/laatu-suhde on erinomainen. Muutaman kerran on matkalla tarvinnut objektiiveja puhdistaa ja tämä on ollut siihen todella hyvä. Kynämäisenä mahtuu mukavasti mukaan.
- Kiikala, Finland - ()
4/5 Ostin harjan lahjaksi. Pari kertaa linssiltä pölyjä putsattu, eikä pahemmin valittamista. Näppärästi harja menee rungon sisään, niin ei kerää turhaa roskaa itseensä.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Ei taida löytyä mistään valokuvausliikkeestä näin halpaa linssin puhdistinta? Näppärän kokoinen vaikka paidan taskuun. Toisella, imukuppimaisella päällä, voi poistaa isommat roiskeet linssistä ja toisella,harjamaisella osalla,pölyt ja pienemmät roskat pois. Laadusta ei vielä voi sanoa parin päivän kokeilun jälkeen mitään, mutta hinta/laatu on mahtava!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ihan samanlailla toimii kuin vastaavat suomesta ostetut. Kannattaa tilata samalla kun tilaa muuta tavaraa. Ei tälläisestä yksinkertaisesta tuotteesta älytöntä romaania saa kirjoitettua, edes väkisin.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hinta / laatu kohdallaan. Kätevä pitää kameralaukussa aina mukana.

Soveltuu kaikille kameroille / linsseille. Itsellä käytetty järkkärillä ja pokkarikameralla.
- Pori, Finland - ()
5/5 Tama harja ajaa asiansa erinomaisesti. Laadukkaan oloinen tuote, joka maksaa Suomessa vahintaan tuplasti. Katevankokoinen harja kulkee helposti mukana kameralaukussa.
- Järvenpää, Finland - ()

Linsborste för kamera

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

En tvåsidad penna för att rengöra lins och objektiv. Ena sidan har en borste som varsamt tar bort smuts och damm och den andra sidan har en mjuk kudde som tar bort även mindre smutspartiklar från linsen. Smart konstruktion som håller borsten inuti enheten när den inte används. 

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti. 


Garanti:

6 månader