Fågelholk för nycklar
Material: ABSProduct Size: 9.4*4.4*6.4CMQuantity per carton: 200Packing Size: 41*41.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sirpa V.
    Sirpa V. (2014-08-11)
  • Produktfoto av Erja R.
    Erja R. (2014-04-11)

5/5 Ostin tämän lahjaksi ystävälleni,erittäin ihana piristysruiske eteiseen :) ei avaimet unohdu laukunpohjalle,tyhjä mökki muistuttaa siitä !! suosittelen,hyvä lahjaidea vaikka.
- Äänekoski, Finland - ()
5/5 Aivan IHANA tuote! Sopii hyvin vastamuuttaneille pariskunnille romantisoimaan - miksei muuten vaan tupaantuliaislahjaksi. Yksin asuville sopii myös, kunhan värit osuvat sopivasti - avain vaikka kotiavaimelle ja varaston avaimelle. Linnun pyrstössä pilli. 3M kaksipuoliset teipit, eli hyvälaatuiset. Voi myös ruuvata seinään. Ehdottomasti suosittelen! Vastaava(sama?) Suomessa sisustusliikkeestä ostettuna neljä kertaa kalliimpi.
- Turku, Finland - ()
3/5 Muovinen pönttö oli ruma, joten se jatkaa elämäänsä nykyään toisessa osoitteessa. Odotin ja toivoin, että pönttö olisi ollut siistin näköinen, mutta se oli hyvin halvan näköinen. Idea sinänsä kiva, mutta ei sopinut meidän kotiin. Pillit toimivat kuitenkin moitteetta, vaikka äänen kirkkaus olisi voinut olla kauniimpikin. Pillien lintumuoto oli kaunis, ja värit vastasivat kuvissa olevia värejä.
- Turku, Finland - ()
3/5 Tosi kiva ja sopii hyvin meidän sisustukseen. olisi tosin voinnut olla vähän halvempi. Suosittelen ehdottomasti. oli myös kivan värinen otin pinkillä ja vihreällä linnulla.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Hauska idea mutta hankala käyttää. Lintu painaa ajoittan taskussa.

Ehkä toimii mökillä tai jossain puutarha jutuissa.
- Nokia, Finland - ()
5/5 Tosella kivan näköinen avainten säilytys systeemi. Vaimo oli ihan myyty. Ei ole avaimmet enää hukassa kun kotiin tulee ja asettaa linnut pönttöön:) Loistava lahja idea.
- Vantaa, Finland - ()

Fågelholk för nycklar

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

En söt lösning för förvaring av nycklar! Fäst fågelholken på väggen och fåglarna till din och din kärastes nycklar som en nyckelring. När ni är hemma, kan fåglarna sitta i fågelholken. Fungerar även som visselpipor så du har alltid en alarm-visselpipa med dig.

 

Garanti:

Produkten har en 6 mån garanti.


Garanti:

6 månader

59 SEK Info om moms
Norm. 79
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 1-3 veckor.

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: