Samsung i9000 skyddskal
Stylish protective peel the Samsung I9000 to. This protective cover protects your phone from scratches and bumps. Available in three different colors.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jussi V.
    Jussi V. (2014-11-30)
  • Produktfoto av Jussi V.
    Jussi V. (2014-11-30)

Våra kunders produktvideor

5/5 galaxy s'n saa erilaisia open-source-firmwareja - joista paras on http://www.replicant.us ! joku voi olla eri mieltä, ja jokaisella toki on oikeus omaan mielipiteeseen - replicant on kuitenkin ainoa free software foundation'n tukema ohjelmistoprojekti älypuhelimiin = puhelimen käyttöympäristö joka kunnioittaa käyttäjän yksityisyyttä ja oikeuksia ! valitettavasti puhelimien valmistajien ohjelmistot antavat mahdollisuuden käyttäjän seurantaan ja urkintaan ( kaupallisiin ja muihinkin tarkoituksiin ) - ja minun mielestäni se on hyvin kielteistä ! kun käytän tällaisia vanhempia puhelinmalleja, tarvitsen niihin myös tarvikkeita ( suojakuoria, lataus/datakaapeleita, latauslaitteita, ....) = onneksi on e-ville !
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Hyvin suojakuori sopeutuu omaan puhelimeen, suojaa hyvin puhelin vahingoista, eniten lapsien käsissä oleva puhelin kestää enemmän, olen täysin tyytyväinen tuotteseen, voin suositella ostosta
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Halpa "henkivakuutus" puhelimelle. Napahtaa hyvin puhelimeen kiinni. Myös ulkoisesti hyvän näköinen.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Suhteellisen edullinen päälle napsautettava muovikuori Samsung galaxy s ja s plus -malleille. Sopii tosiaan myös plussaan, vaikka nimessä on vain tuo i9000-malli. Reikä myös ranne/kaulanauhalle, jos olet tottunut roikuttamaan puhelinta narun päässä. Kuvissa on kaksiosainen suoja, itse sain yksiosaisen, joka napsautetaan "takakuoreksi".
- Nivala, Finland - ()
5/5 Sopii hyvin kyseiseen luuriin ja toimii niin kuin pitääkin.
- Kajaani, Finland - ()

Samsung i9000 skyddskal

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

 

Ett stilrent skal till din Samsung i9000. Den skyddar telefonen från repor och slag. Finns i tre färger. 

 

Specifikationer:

  • Passar Samsung I9000 
  • Storlek: 123 x 66 x 13mm
  • Vikt: 30g

 

Warranty:

The product has a three-month warranty.