AV signalväljare
Spara tid och framför allt frustration genom att köpa denna behändiga signalväljare som gör att du kan ansluta flera externa enheter till din TV samtidigt.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Miia L.
    Miia L. (2014-09-30)

4/5 Ostin 2 kpl kerralla, saapuivat asiallisesti pakattuina ilmoitetun toimitusajan puitteissa, ei kuljetusvaurioita. Toimivat asiallisesti suunnitellussa tehtävässään, pitkäaikaisia kokemuksia toiminnasta tai kestävyydestä ei vielä ole.
- Nukari, Finland - ()
5/5 Tällä saa lisää liitäntä paikkoja vahvistimeen. Laatu vaikuttaa aivan hyvältä, ja hintakaan ei ole aivan paha. Voin kyllä suositella muillekkin.
- Lohiluoma, Finland - ()
5/5 Loppui rumba, alkoi samba soimaan. ; ) Hieno homma, ei tarvitse enää repiä äänikaapelia tietokoneesta ja asetella sitä digiboksiin. Lisäksi kolmantena laitteena sain dvd-soittimen äänen ulostulon yhden napin päähän. Helppokäyttöinen ja näppärän kokoinen laite.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Toimi niinkuin pitääkin, ei suurempia valittamisia. Hinta on halpa!
- Ylivieska, Finland - ()
5/5 Ostin tämän koska halusin yhdistää pelikonsolit saman kytkennän taakse. Näitä vaihtimia myydään vaikka missä, mutta päädyin ostamaan tämän E-villestä aikaisempien ostoksien takia. Minulla tuotteita on nyt 2, jotka on kytketty yhteen ja muissa vapaissa kytkennöissä on eri konsoleita kiinni. Ainut mietityttävä asia on laatu, joka on hieman nitisevää muovia. Laatu ei kuitenkaan vaikuta mitenkään erikoisen huonolta, joten uskon kestävyyteen.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Näppärä vekotin. Ei tarvitse enää rca-piuhoja vaihtaa, senkun kääntää kytkimestä. Suosittelen.
- Kontiolahti, Finland - ()

AV signalväljare

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Spara tid och framför allt frustration genom att köpa denna behändiga signalväljare som gör att du kan ansluta flera externa enheter till din TV samtidigt. Anslut t.ex. DVD-spelare, spelkonsoler, dator, och även din gamla videobandspelare.

 

 

Specifikationer:

  • 3 set med AV-ingångar

 

Medföljer:

  • AV-väljare
  • RCA-kabel till att ansluta TV'n

 


Garanti:

6 månader