Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Termosmugg Nikon 24-70/2.8
Är du en vän av Nikon-kameror? Om du är, är detta den Nikon objektivet muggen ovillkorlig kontrakt för dig. Det är nästan identiska, och exakt samma storlek som Niko ...

4/5 Ostin tämän samalla kun ostin oikean objektiivin mistä tämä on kopio. Etäältä katsottuna näyttävät aika samalta, mutta tietysti lähemmässä tarkastelussa orginaalin tunnistaa välittömästi. Ihan hauska tuote :)
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Jos joku väittää että tuote vastaa ulkonäöltään Nikonia niin hän ei varmaan ole ikinä nähnyt alkuperäistä Nikon / Canon tuotetta.

Pilailu version ihan hyvä , kun vielä laittaa sen puuttuvan kumitiivisteen

paikalleen niin alkaa nesteet pysymään sisällä ja voi jopa ottaa tuotteen mukaan kuvausretkille lämpöisen rommitotin kera eikä kaikki heti huomaa mistä se ehtymätön kuvaus inspiraatio pulppuaa !
- Akaa, Finland - ()
4/5 Hauska, pakollinen objektiivi lisä valokuvaajan pakkiin. Töissä saatu muutaman kerran remakat naurut...

Joo, kyllä tällä pysyy juomat lämpimänä, mutta jos kiertää korkin kiinni, ja tiivisteet ei ole kuivia, muki fuskaa vähän ja saa pyyhkiä pöytää. En teidä (enkä ole kokeillut) kestääkö konepesua, todennäköisesti ei ainakaan korkin tiiviste. Parin viikon jälkeen muki musta kuin kahvi...
- Espoo, Finland - ()
2/5 Ei pysy pystyssä. Kansi surkea, vuotaa. Ei tehty pitämäänkään nestettä. Ei pidä lämpöä. Kiva Nikon fanin lelu. kylmille juomille. Hyvään pitimeen. Timo L
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Loistava tuote, monesti ollut mukana :)
- Myllykoski, Finland - ()
4/5 Hauska tuote! Todella aidon näköinen ja kokoinen. Kiva lahjaidea valokuvauksesta kiinnostuneelle. Toistaiseksi toiminut hyvin. Suosittelen!
- Kouvola, Finland - ()

Termosmugg Nikon 24-70/2.8

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Är du ett fan av Nikon-kameror? Om du är, så är denna Nikonobjektiv-muggen det enda rätta för dig. Orginalobjektivet och termosen är nästan identiska med exakt samma storlek som Nikon 24-70/2.8 objektiv. Termosen kan användas för att dricka varm/kall dryck, förvara mat eller varför inte som ett pennfack. Perfekt present till kameraentusiaster.

Specifikation:

  • Mått: 126x86x86mm


Paketet Innehåller:

  • Nikon objektiv Mugg
  • Omslag
  • Pouch


Garanti:

Produkten har en månads garanti


Produkter du kanske är intresserade av: