Air Guitar | Luftgitarr
Ring olika ackord och sånger i denna luft gitarr! Ange det som en riktig gitarr, men i detta strängar spelare gitarr ersätter balken som upptäcker ...

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Henna S.
    Henna S. (2014-04-30)

4/5 Ihan hauska vempain, muutamat hyvät naurut on saatu kitaran voimalla. Laatikossa mainostettuja valoja en onnistunut härvelistä löytämään, mutta ei se menoa haittaa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Kyllähän se siskonpoika siitä jotain soundia sai ja tykkäs hieman soitella jouluaattona... eipä ihmeempää muuta kommentoitavaa. Kaiketi ajaa asiansa.
- Pirkkala, Finland - ()
3/5 Tämän ostin kaverille hänen merkkipäivänsä kunniaksi. Huumorimielessä ostettu ilmakitara vaikutti olleen kiva ostos musiikkia harrastavalle ihmiselle. Itse en laitteesta mitään osaa nyt sanoa, mutta kaverille tämä vaikutti olleen mieluinen.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Leluksi sopiva, mutta oikeastaan mitään biisiä tällä ei kannata yrittää säestää. Erittäin herkkä ottamaan myös kauempana olevat seinät, lattian, ynnä muut esteet ns. kädenheilautuksina. Kuitenkin hupia yhdeksi tai kahdeksi illaksi. Plussana se, että soinnut ovat likipitäen oikeita ja toimiihan tämä vaikka laserosoittimena :)
- Iisalmi, Finland - ()
1/5 Ensimmäinen laite soitteli sointuja omia aikojaan, Villet lähetti uuden, joka periaatteessa toimii. Soittimen käyttö on nurinkurisesti suunniteltu. Kuvittelin, että sillä voisi tuottaa sointuja mökillä lauluköörille, vehkeen käyttö ei ainakaan vanhalta basistilta onnisty. Ääni on kammottava, volyymi liikaa eikä olea sääsettävissä. Täysin humbuugilaite, en suosittele. Ei se tosin paljoa maksanutkaan.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Uskokaa tai älkää. Mutta modifioin tämän noitarummun sisään ja nyt saan aikaan uskomattomia efektejä jotka rumpukalvo vielä toistaa hienosti. Antaa mukavasti pontta samanistiseen iltaan nuotiolle. Vonkaisee kuin kojootti . Ja sitten rummutysta ja taas hieno kitara efekti..mahtavaa..
- Hangonkylä, Finland - ()

Air Guitar

Luftgitarr

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Denna luftgitarr är allt du behöver för att vara en rockstjärna för en kväll! Du håller luftgtarren i handen och trycker in olika ackord. En laserpekare går ner där gitarrhalsen egentligen skulle vara. Varje gång du rör din hand genom strålen så är det som att dra din hand över strängarna. Du kan ansluta denna luftgitarr till högtalare för att få större effekt.Se video:

 

 


Specifikation:

Drivs med två AAA-batterier (ingår ej)
Vikt: 134 g

 

Garanti:

Produkten har tre månaders garanti.

 


Garanti:

3 månader