Webcam 5Mpix
Digital webbkamera med upp till 5,2 megapixel.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Riku L.
  Riku L. (2016-03-20)
 • Produktfoto av Riku L.
  Riku L. (2016-03-20)
 • Produktfoto av Oddity
  Oddity (2015-07-26)
 • Produktfoto av Oddity
  Oddity (2015-07-26)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tämä kamera pelaa ja kuva on hyvä kun siinä on viellä ledivalot jolloin kuva paranee kun valoisutta säätää mys mikrofoni pelaa hyvin.

Hyvä kamera näin halvalla. (suosittelen)
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Todella halpa hyvä nettikamera. Toimii myös Win 10:ssä moitteettomasti. kolmijalan kiinnitysmahdollisuus hyvä olemassa.

Suosittelen, ei ole hinnalla pilattu!
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Bra billig liten kamera med fokusring och led-lampor som går att justera skärpan på bilden och med trim-potentiometer justerar du ljusstyrkan på led-lamporna, och en helt ok mikrofon. Fungerar utmärkt vid skype videosamtal tycker jag.
- Farsta, Sweden - ()
2/5 Ostin skypepuheluita varten. Tuotteessa on jostain käsittämättömästä syystä 10x optinen zoomi, jota ei pysty muuttamaan.

Koitin etsiä ajureita tähän tuotteeseen (mukana ei tule muuta kuin kamera) jolla voisin säätää tuota zoomia mutta sellaisia ei löytynyt.

Tämän zoomin takia kamera on itselleni ainakin käyttökelvoton. Kun istut noin metrin päässä kamerasta se näyttää juuri ja juuri koko pääsi kuvaan. Tämä jää kaapinpohjalle tai kierrätetään jollekin joka sitä voisi enemmän tarvita.
- Perho, Finland - ()
3/5 Hyvin toimii kuistilla valvontakamerana. Kytkin eternet johdolla tietokoneelle .vaati adapterin johtoon jolla sain sopimaan kameran usp liittimeen. Kamerassa syttyy ledit pimeällä ja hyvin näkyy kuva. Laatu on ihan kelvollinen. Voin nyt näyttää pihan tapahtumia kavereille . Peurat vierailee usein pihalla ja niistä tulee hyvää kuvaa.
- Hangonkylä, Finland - ()
4/5 Tarkennus jämähtää helposti pohjaan jos kiertää aivan ääriasentoon, jolloin tarkennuksen säätörenkula rupeaa pyörimään tyhjää. Onneksi tuo renkula lähtee vetämällä irti, jotta jumittuneen linssin säädön saa taas liikkeelle.
- Valkeakoski, Finland - ()

Webcam 5Mpix

★★★★★
★★★★★
22 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:


Digital webbkamera med upp till 5,2 megapixel. Det lilla formatet och eleganta utseendet gör den till ett perfekt val! Inbyggd mikrofon säkerställer smidig kommunikation med bekanta.
 • Kompatibel med 98SE/ME/2000/XP/Vista
 • Storlek: 80 x 50 x 55mm 
 
Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.


Garanti:

6 månader