Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
BMW Scanner v1.3.6 Diagnostikverktyg
BMW Scanner är ett mycket populärt diagnostikprogram för BMW-bilar. Enhetens programvara medföljer och de nyaste versionerna kan enkelt laddas ner från Internet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Matti O.
    Matti O. (2017-01-08)

5/5 Asennus helppo, käyttö ihan ok. Miinusta siitä ettei toimi omassa e32 mihin sen alunperin ostin, mutta muitten bemareitten vikakoodit yms. Saa hyvin luettua!
- Pakaa, Finland - ()
4/5 Hyvin toiminut ainakin e46 kanssa. Näkee hyvin kaikki vikakoodit ja airbagin vikakooditkin saa nollattua, mikä ei kaikilla laitteilla tunnu onnistuvan. Ainoa huonopuoli on, että vikakoodit tulevat kirjaimellisesti koodeina (numerot) ja niiden perusteella joutuu itse hieman selvitelemään netistä, että mikä koodi kyseessä. Tähän hintaan erittäin hyvä peli, jos vain jostain löytyy tietokone jossa xp.
- Juva, Finland - ()
5/5 Tuote oli hyvä mutta ei toiminut minun autooni. Autoni ei tukenut kyseistä ohjelmaa, toimi kaverin autossa kyllä, ostos oli ihan hyvä, bmw e36 kanssa ei toimi.
- Pori, Finland - ()
3/5 Hieman hankala ensiksi saada yhteydet autoihin, vaatii hieman muutakin kuin johdot kiinni ja ajoa, mutta kun käsiksi pääsee antaa tarkan kuvan viasta ja on helppo korjata pois.
- Launonen, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän omaa vm-96 e39:siä varten (sanotaan vaikka 528),ja kunhan kaikki porttiasetukset jne oli saatu asennettua on toiminut varsin kivasti. Mukana tuleva Bmw scanner-ohjelmisto ajaa asiansa,eli lukee kyllä vikakoodit ja tarvittaessa nollaa ne mutta on muuten hieman rajoittunut. Eli ei kerro esimerkiksi turvavyön esikiristimen viasta suoraan,vaan antaa sille epämääräisen binäärivikakoodin joka ei kerro ei-asiasta ymmärtävälle yhtään mitään. Hintaansa nähden hyvä nimenomaan näiden vanhempien bemareiden kanssa.
- Muhos, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin vanhemman -94 e38 740I kanssa. Alkuun en saanut pelittämään mutta foorumeilta lueskeltuani liitin sarjaportilliseen vanhaan läppäriin jolloin rupesi heti toimimaan. Airbagin valo paloi, luin vikakoodit, vaihdoin tarvittavan anturin ja nollasin ko. tuotteella koodit jolloin meni heittämällä katsastuksesta läpi.
- Helsinki, Finland - ()

BMW Scanner v1.3.6 Diagnostikverktyg

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

BMW Scanner är ett användbart verktyg för bilens elektroniska underhåll. Scannern har funktioner som: läser live-motordata, mäter hastighet, temperatur, luftens temperatur, gas, lambda värden etc. Läser av bilens information (VIN, ID kalibrering, CVNs).

Enhetens programvara medföljer och de nyaste versionerna kan enkelt laddas ner från Internet. Denna enhet fungerar på BMW 3, 5, 7-serien, och X3, X5 SUV-modeller. Enheten ansluts till en dator via serieport.

Prisvärd, högkvalitativ felkodsläsare för BMW-ägare!

 
 
Medföljer: 
  • 1 x Felkodsläsare
  • 1 x OBD2 kabel
  • 1 x 20-pin adapter
  • 1 x Seriell kabel
  • 1 x CD med programvara
 
 
Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti

 e-ville blogi Obd


Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: