Kaffekvarn med dubbla förvaringsburkar
Manuell kaffekvarn som maler ditt kaffe till vald grovkornighet. Passar mycket bra till både espressobryggare, och till Bodum kaffepressar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Timo J.
  Timo J. (2016-06-08)
 • Produktfoto av Timo J.
  Timo J. (2016-06-08)

4/5 Hintaisekseen erittäin toimiva mylly. Keraamisista teristä iso plussa. Mekanismin lievästä väljyydestä ja huteruudesta huolimatta tuotteella saa yllättävän tasaista jälkeä. Jauhaminen on myös varsin kevyttä. Jauhatuskarkeuden säätäminen on vähän hankalaa ja vaatii kokeiluja, mutta onnistuu. Ihan espressojauhatusta - saati sitten turkkilaista - tällä ei valitettavasti saa, mutta säätövaraa on kuitenkin tämän hintaiselle myllylle vähintäänkin riittävästi. Jauhettua kahvia on kätevä säilyttää mukana tulevissa tiiviisti sulkeutuvissa lasipurkeissa. Puhdistukseen tarkoitettu sivellin ei ollut erityisen käytännöllinen vaan mylly puhdistuu helpommin juoksevalla vedellä.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Tilasin poikaystävälle myllyn kokeiltavaksi. Odotin jotain perus harmaata, mutta mylly tulikin iloisen fuksian(?) värisenä! Hidastahan tuolla kahvin veivaaminen on, mutta mutteripannun kanssa käy vallan mainiosti. Näppärästi saa kannelliseen purkkiin aamukahvitkin jauhettua valmiiksi illalla. Hinta opiskelijabudjetillakin saavutettavissa. Laadultaan ainakin toistaiseksi ollut ihan käytettävä. Vielä ei ainakaan suuremmin negatiivista palautetta ole kuulunut, vaikka väri sattuikin enemmän naisväen mieleen. ;)
- Lahti, Finland - ()
4/5 Hyvänlaatuinen sekä hintainen mutta vaikea jauhaa - käsi väsyy. Aamukahvi todella hyvänmakuinen aina kun pavuista jauhaa. Jos tarvin 15 - 20 kupin verran, niin käytän jauhettua kahvia.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Laite on kapasiteettinsa puolesta parhaimmillaan yhden- tai kahdenhengen talouksissa: kahvia ei tule jauhetuksi liikaa ja siksi se on aina tuoretta. Voit myös ostaa pienempiä papupakkauksia, jolloin tuoreus (laatu) pysyy hyvällä tasolla - ja voit kokeillaeri laatuja!

Mainio tuote!
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Käy kahvin jauhamiseen, tosin pieniin määriin, veivaamiseen menee n.15-20 min/15 kupillista, saa pitää kiinni aika reilusti, vähän heppoinen (muovia) kierreosa myllyssä kun kiinnitetään lasipurkkiin. Mutta on kahvi todella hyvää, eikä närästä kun pavuista jauhaa!
- Tuusula, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen 2 kahvimyllyksi testasin tuotetta tänään ja toimi moiteetomasti jauho kahvinpavut sopivaksi säilytys purkki plussaa pystyy jauhamaan keralla 2 päivän annoksen hinta/laatu oli kohdillaan voin suositella kaikille kahvia rakastavalle.
- Tuusula, Finland - ()

Kaffekvarn med dubbla förvaringsburkar

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Manuell kaffekvarn som maler ditt kaffe till vald grovkornighet. Passar mycket bra till både vanliga bryggare, espressobryggare, och till Bodum kaffepressar.

Knivarna är keramiska och rostar inte. Du kan själv justera hur fint du vill ha ditt kaffe malet. Kvarnen skruvas fast på glasburken, bönorna hälls i kvarnen, och efter det är det bara att veva. Efteråt kan du försegla båda burkarna med de tillhörande locken, så att kaffet bibehåller sin arom ifall du inte använder allt kaffe på en gång.

Kom ihåg att rengöra kvarnen med jämna mellanrum. Kaffe innehåller mycket fett som härsknar och ger bismaker till den färdiga produkten.


Specifikationer:

 • Keramiska knivar
 • Motorik: Rostfritt stål
 • Knivarna justerbara
 • Motorik och vevarm är löstagbar
 • Bör ej diskas i maskin

Medföljer:

 • 2 x glasburkar med lock
 • 1 x Vevarm
 • 1 x Kvarnhus
 • 1 x Rengöringsborste