iPhone 6/6s skyddsskal med terrängmönster
Smält in i din omgivning och se till att din telefon går i samma anda som din friluftsutstyrsel med detta skyddsskal för iPhone 6 /6S.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Janne K.
    Janne K. (2017-02-28)
  • Produktfoto av Janne K.
    Janne K. (2017-02-28)

4/5 Ensimmäinen e-villestä tilaamani tuote.

Epäröin hieman "kallista" hintaa (6,95€), mutta saatuani tuotteen ensivaikutelmani on että tämähän on jopa laadukkaan oloinen. Yllätyin hieman siitä että suojakuori on kaksiosainen. Sisempi, kumimainen musta osa ottaa puhelimen syleilyynsä tiukasti ja suojan reunat ulottuvat näytön yli. Taustan vihreä muovinen osa lukittuu kumimaiseen osaan jämäkästi ja tukevoittaa kuoren. En usko että puhelin irtoaa suojasta vahingossa.

Puhelimen näppäimille on näppäimet kuoren reunoissa (kaikki napit toimii) ja puhelinta pystyy lataamaan suojakuoren ollessa paikoillaan (kokeilin että ainakin alkup. iPhonen kaapeli mahtuu). Myös 3,5mm kuulokeliitännälle on riittävä aukko.

Takaosan kivannäköinen maastokuviointi on ilmeisesti keinonahkaa.

Vastaava tuote Suomessa maksaisi varmaan ainkin 3-4x hinnan.

Vastaa kuvausta ja on ehkä jopa hieman enemmän, kuin mitä luvattiin.
- Kuopio, Finland - ()

iPhone 6/6s skyddsskal med terrängmönster

★★★★★
★★★★★
1 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Låt inte din IPhone bli repad! Smält in i din omgivning och se till att din telefon går i samma anda som din friluftsutstyrsel med detta skyddsskal för iPhone 6 /6S. Skyddar effektivt din värdefulla telefon från stötar och repor.


Specifikationer:

  • Passar till: iPhone 6 / iPhone 6S

Medföljer:

  • 1 x Skyddsskal