Lenovo K3 Note flipcover med fönster
Lenovo K3 Note flipcover med fönster

4/5 Ei muuta valitettavaa tähän mennessä kun kaipaisin vain läppään magneetti kiinnitystä tai jotain vastaavaa...ei pysy läppä kiinni..hinta oli ihan sopiva..laatu tuntuis olevan ihan ok..hyvin kädessä pysyy
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Hyvää laatu/hinta suhde, silti ei ollu kivaa yllätys saada odotettu musta kotelo glitteri-harmaa. Musta on musta, ja glitteriharmaa ei ole musta!

Käytössö läppä ei pysyy kiini vaan se muovi käytetty taivuttaa läppän auki. Ja huomasin jo pienia jalkeamia kulmakiinityksissä.

Voisi olla tälle mallille, k3 note, lisää flipcover malleja, vaikka se akkukuori flipcover kuin samsung note2'sella!
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Repesi kulmasta heti alkuun. Heikko laatuinen ja ikkuna huonossa kohdassa. En suosittele. Ainut hyvä puoli oli, että suojakuori istui puhelimeen jämäkästi.
- Pudasjärvi, Finland - ()
4/5 Sopi hyvin puhelimeen....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- Raisio, Finland - ()
5/5 Täydellinen suojakuori! Hinta oli mielestäni erittäin asiakasystävällinen ja laatu tuli täysin yllätyksenä. Pinta on karkea joten puhelin pysyy kädessä ja ikkuna on mukava lisä. Annan arvosanaksi täyden kympin,uskallan suositella tuotetta myös muille.
- Alastaro, Finland - ()
4/5 Vahvan näköinen, hyvä "ikkuna", Varit täsmäsi nettikuvaan olen tyytyväinen, kunha vielä tulee puhelin kuoriin niin nähdää kokonaisuus, mutta näillä mennään nyt . olen tyytyväinen tuotteeseen joten tätä tuotettta voi suositella ja sanoa että tilaa.
- Ypäjä, Finland - ()

Lenovo K3 Note flipcover med fönster

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Stilrent flipcover med fönster till Lenovo K3 Note -telefoner.
Ger ett bra skydd mot stötar, repor och smuts, och skapar en personlig touch till din lur.Gjort av syntetiskt läder och har en uppruggad yta som gör telefonen greppvänlig.