Skyddsfodral till Xiaomi 10000mAh powerbank
Skyddsfodral tillverkat av silikon som sitter som gjutet kring powerbanken och gör den mycket greppvänlig.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juuso K.
  Juuso K. (2017-01-12)
 • Produktfoto av Jussi H.
  Jussi H. (2016-09-12)
 • Produktfoto av Ake
  Ake (2016-01-19)
 • Produktfoto av Petri R.
  Petri R. (2015-12-20)

5/5 Näppärä suojakuori vvaravirtalähteelle. Kyseinen virtalähde on liukas, joten suojakuori tuo mukavaa pitoa laitteelle. Pysyy hyvin ja napakasti paikallaan. On vakiosti varavirtalähteeni päällä. Suosittelen lämpimästi.
- Koria, Finland - ()
4/5 Todella hyvä suoja varavirtalähteelle mutta olisi saanut olla hieman halvempi ja odotin antaa että paremman tartuntapinnan mutta loppujen lopuksi ajaa kyllä asiansa.
- Mynämäki, Finland - ()
2/5 Suojakuori Xiaomin 10000mAh-virtalähteeseen tuntuu liian pieneltä, lieköhän oikeasti tarkoitettu juuri siihen laitteeseen? Hinta on korkeahko verrattuna siihen, että se suojaa varavirtalähdettä vain osalta matkaa. Päälle saaminen oli sen verran voimaa vaativaa että pois en aio ottaa :D Kyllähän tuosta nyt paremman otteen saa, mutta putoamisia tms. kuori ei pelasta. No, pysyypä vehje pöydällä paremmin.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Hinta voisi olla edullisempi, koska kyseessä on vain silikoninen suojakuori. Suojakuori toimii tarkoitukseensa ja on tarpeeksi tiukka, jotta pysyy paikallaan. Estää myös sopivasti varavirtalähteen putoamisen liukkaalta pinnalta.
- Mäntsälä, Finland - ()
3/5 Tuote tuli postissa 30.12 eli todella paljon myöhässä luvatusta kolmesta viikosta. Tiedä sitten missä on viipynyt. Ei ehtinyt pukinkonttin, mutta onneksi itse virtalähde tuli aikaisemmin.

Suojakuori on hyvä materiaaliltaan ja se pysyy tuotteen päällä mukavasti, sekä hyvin kädessä.

Hinta on yllättävän korkea kun tuote on kuitenkin vain pieni pala silikonia.
- Häntälä, Finland - ()
5/5 Tuote on tuntunut hyvälta ja laadukkaalta. Istuu täydellisesti virtalähteeseen. En keksi mitään huonoakaan tästä tuotteesta eli voin suositella jos et halua naarmuja virtapankkiisi
- Pohjaslahti, Finland - ()

Skyddsfodral till Xiaomi 10000mAh powerbank

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Skyddsfodral tillverkat av silikon som sitter som gjutet kring powerbanken. Håller ditt reservbatteri fritt från repor och skyddar från stötar och smällar. Gör också powerbanken väldigt greppvänlig och lätt att hitta med dess starka färg.

Välj din favoritfärg, eller köp flera!


Specifikationer:

Medföljer:

 • 1 x Fodral

Garanti:

3 månader

13 SEK Info om moms
Norm. 49
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 4 st
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter