Hästhuvudet -ansiktsmask
Fenomenal mask för stolliga partyn och perfekt till halloween och maskerader. Kan med fördel också användas när jobbiga dörrknackare hälsar på.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sancty
    Sancty (2016-09-10)

5/5 Iiihaahahaa. Huima pelleilylaite. Koirat vaan eivät ymmärrä hevoshuumoria, meinaavat vähän rähistä. Voit yllättää tuolla naamarilla vaikkapa anopin. Illanistujaisten piriste aamuyöstä kun mikään muu ei jaksa enää naurattaa.
- Utsjoki, Finland - ()
1/5 Tuotekuva ei pitänyt paikkaansa ja tuote poikkesi ulkonäöltään todella paljon kuvasta.

Materiaali samaa luokkaa muuten kuin muissakin kilpailevissa tuotteissa.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Hevosenpäänaamari on paras pukeutumistilaisuuksiin, joihin ei jaksa panostaa. Naamari vaan päähän ja ulos! Halloweenjuhliin ehdoton. Laatu ei ollut paras mahdollinen, mutta kun ei ala tutkia naamaria lähemmin se ei menoa haittaa.
- Suinula, Finland - ()
3/5 Tuli erittäin nopeasti postissa ja alko hymyilyttään että nyt mullaki on tämmönen legendaarinen hevosen pää. No ei ihan vastannu odotuksia, haisee vahvasti joltakin pistävältä, kumimainen ja ei näe oikein mitään kun sen päähän vetää. Saattaa olla että tuosta oikenee ajanmittaa, mutta nyt aika lytyssä. En valita, halpa hauska turhuus ostos joka toimii vähintäänkin keskustelun avaajana tai saa halvat naurut kavereilta. Tähän hintaan suosittelen jos on tämmösen halunnu, muttei tämä missäännimessä ole käytännöllinen osa esim. Halloween pukua tai mitään.
- Oulu, Finland - ()
3/5 Ei ollut aivan sitä mitä haettiin, lähinnä halpa kopio "alkuperäisestä hevosen pää -naamarista". Haisee todella kuvottavalle, joten ei ole juuri tullut käytettyä :/
- Istunmäki, Finland - ()
3/5 Tuote ei todellakaan ole samanlailen kuin kuvassa, tosin tuote on markkinoiden halvimpia. Jos etsit hevosmaskia ja rumaa sellaista tässä sellainen on.
- Somero, Finland - ()

Hästhuvudet -ansiktsmask

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fenomenal mask för stolliga partyn och perfekt till halloween och maskerader. Kan med fördel också användas när jobbiga dörrknackare hälsar på.

Masken sitter bra på huvudet och kan användas av personer med både litet och stort huvud. Manen kan du styla som du själv vill ha den, och ger den sista personliga touchen till förklädnaden.

Före användning bör masken sköljas med lite tvål och vatten för att sedan torka.


Specifikationer:

  • Hals omkrets: 68cm
  • Höjd: Ca 34cm
  • Material: Latex