Arctic Mate stolryggsäck
Briljant 40L ryggsäck med inbyggd pall samt ryggstöd.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tuomo T.
    Tuomo T. (2017-01-04)
  • Produktfoto av Tuomo T.
    Tuomo T. (2017-01-04)

5/5 Hyvä tuote. Metsällä(jahti/sienestys) mainio seuralainen. Edellinen olikin jo huonossa hapessa. Selkänoja on mainio lisä, eikä vie enempää tilaa säilytettäessä.
- , ypäjä as., Finland - ()
3/5 Hyvän tuntonen on istua. Pilkkijakkaraksi tämän oikeastaan ostinkin. Ei varmasti ole hyvä valinta selässä kannettavaksi. Ainakaan pitemmille matkoille. Selkänojan kangas ei pysy paikallaan, joten sen ainakin joutuu itse virittelemään paremmaksi istuinkäyttöönkin. Ja toinen kuva kertonee paljon laadusta. Hinta-laatu suhde on siis jälleen ihan kohdallaan :)
- Tornio, Finland - ()
Pilkkirepuksi ostin, hyvä istua ja nojailla, reppuna ei voi suositella johtuen selkänojan designista, hakkaa takaraivoon kävelessä. Ala-asennossa olkahihnat kiertää selkänojan runkoa siten, ettei mahdu selkään ja kun kiinniittää hihnat siten että mahtuu selkään, niin nojaa ei voi käyttää, jollei irrota olkahihnoja. Seläkänojan kangas ei pysy paikkallaan ilman naruviritystä.
- Uusikaupunki, Finland - ()
3/5 Ostin kyseisen repun kesän kalareissuja varten. Muuten ihan ok reppu hintaansa nähden, mutta olkahihnat ovat todella lyhyet. 1km matkalla irtosi 4 kertaa toinen hihna, mutta asia korjaantuu sillä että ompelee hihnat kiinni.
- Kajaani, Finland - ()
3/5 Tälläiselle satunnaiselle pilkkijällä ihan hyvä ostos.

Selkänoja ihan hyvä niin selkä ei väsy.

Yhden käyttökerran perusteella ei mitään moittimista.
- Helsinki, Finland - ()

Arctic Mate stolryggsäck

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Produkten levereras från vårt finska lager med gratis frakt, och momsen är färdigt påslagen på priset.

Briljant ryggsäck med inbyggd pall samt ryggstöd. Ryggsäcken har ett stort 40L fack, en ficka framtill samt två mindre fickor på sidorna. Perfekt för vinterns pimpelfiske och till höstens jaktpass.