Pico Quad R/C helikopter
Helikoptern har ungefär samma diameter som en läskburk, men har teknik som inte setts tidigare i så små "flygfän"

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jutsus
  Jutsus (2015-12-11)
 • Produktfoto av Jutsus
  Jutsus (2015-12-11)

Våra kunders produktvideor

5/5 tosi hyvä kopteri ja varsinkin sisä käyttöön. minulla tosiaan yksi rupelleista lakkasi toiminnasta. hyvin kestää iskuja ja kolhuja.eikä ole mikään järkyttävä hinta mitä vertaa suomesta jos aikoo ostaa. sopii hyvin aloitteliaalle
- Muhos, Finland - ()
5/5 Vaikka tuote meneekin lahjaksi, kokeilin tuotetta ja hyvän oloiselta se tuntui. Hinta halvempi kuin Suomessa olevista kaupoista tai laivalta ostettuna. Plussana hintaan nähden myös pienet lapasuojat jotka estävät ainakin seinään osuessa lapoja. Ohjainkin oli sopivan iso verrattuna muihin samankokoisiin koptereihin. Sopii hyvin esim. talvella sisällä lennätykseen ja opetteluun. Ainoana miinuksena flippaustoiminto ei toimi joka käynnistyksellä(jos haluaa kikkailla).
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Vaikea lennätettävä verrattuna muihin vastaaviin koptereihin.kääntyminen jää päälle kun vastaavassa toisessa kopterissa ohjaus palautuu kääntymisen loputtua.
- Tuomikylä, Finland - ()
1/5 Pitäisi kuulemma kirjoittaa tuotearvostelu kopterista. Hieman vaikeaa, kun tuote ei ole vielä saapunut. Onneksi tuli muistutus, että on kolme päivää aikaa kirjoittaa arvostelu. En voi kovasti kehua. Toimitusaika on ollut noin 1,5kk.
- Lemu, Finland - ()
4/5 Näppärä mininelikopteri sisälennätykseenkin. Mukana 4 AAA-patteria kauko-ohjaimeen ja itse kopteri ladataan mukanatulevalla liitäntäjohdolla USB-liittimestä tai laturista (paketissa ei tule mukana USB-laturia). Suosittelen tämän oheen tilattavaksi mini USB-varavirtalähdettä. Se kun oli tosi kätevä tämän lataamisessa.

http://www.e-ville.com/fi/3145-powerbankit/16046-diel-mini-avaimenpera-varavirtalahde.html

Kopterin akkua kannattaa ladata hieman pidempään (latausjohdon valo syttyy kun akku täysi) alussa ja jos ollut pitkään käyttämättömänä.

Kopterissa siniset etuvalot ja punaiset perävalot. Siniset valot alkavat vilkkua harvakseltaan kun akku alkaa olla vähissä (aika laskeutua hallitusti) ja vilkkuvat nopeasti kun akku loppu.

Kauko-ohjaimessa oli joskus hieman "klappia" eli kauko-ohjain kuvitteli että jotain ohjainta oli käännetty hieman johonkin suuntaan vaikka säätimet oli vapaassa oletusasennoissaan (ja kaasu alhaalla). Kannattaa ennen lennätystä pyöritellä ohjaimen säätimiä hieman että ne asettuvat oletuskohdilleen (etenkin juuri käyttöön otettaessa ja jos ollut pitkään käyttämättä).

Kauko-ohjaimessa 3 eri ohjausherkkyys asetusta. Oletuksena helpoin ja epäherkin ohjaus. Lisäksi temppukytkin jolla pitäisi onnistua muutaman metrin korkeudessa ilmakuperkeikatkin (en vielä testannut kun sisätiloissa ei korkeutta käytettävissä riittävästi).
- Hartola, Finland - ()

Pico Quad R/C helikopter

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Otroligt liten quadrocopter som är rolig att flyga. Helikoptern har ungefär samma diameter som en läskburk, men har teknik som inte setts tidigare i så små "flygfän".

Propellrarna är väl skyddade, så det gör ingenting om helikoptern girar in i något hinder, dessutom är den så lätt så inget kan egentligen gå sönder av den heller. Helikoptern är kort sagt både säker för sin egen framfart, samt för alla andra.

Pico är lätt att kontrollera. Efter några sessioner har du redan full koll och kan senare börja utföra konster och flyga som ett proffs. Den kan flyga åt alla håll, och har dessutom en knapp för att göra volter. LED indikatorer på alla fyra propellrarna berättar åt vilket håll koptern är vänd, så att du enklare kan manövrera.

Helikoptern är utrustad med gyroskop, accelerationssensorer och en sexaxlig jämvikt. Dessa egenskaper garanterar att helikoptern flyger bra både inomhus och utomhus. Dock bör du ju vara försiktig när du flyger utomhus, den är så liten så en kråka kan lätt få för sig att helikoptern är dess lunch :)

Flygtiden är ca 6 minuter på en laddning, men att ladda batteriet tar bara 20 minuter. Batteriet laddas med den medföljande USB-laddaren, och vill du vara ute i terrängen en längre tid så rekommenderar vi att du använder en powerbank för att ladda den.

Levereras med lättlästa instruktioner för användning, där allt som helikoptern kan göra finns beskrivet.


Specifikationer:

 • Funktionalitet: 2,4 GHz
 • Gyroskop: 6 axlar
 • 4 kanaler
 • Material: ABS
 • Batteri: 100mAh Li-Po, 3.7V
 • Controllern fungerar med 4 x AAA batterier (ingår ej)
 • Helikopter Mått: 6.8 x 6.8 x 2cm
 • Rekommenderad ålder: över 14 år
 • Innehåller små delar, ge inte till barn mindre än 3 år

Medföljer:

 • 1 x Helikopter
 • 4 x Extra propellerblad
 • 1 x USB-laddare
 • 1 x Liten skruvmejsel (för att lösgöra batteriet)
 • 1 x Bruksanvisning (på engelska)