Huawei Honor 6 displayskydd
Denna genomskinliga skyddsfilm fästs på skärmen för att skydda mot repor utan att på något sätt ändra telefonens egenskaper.

5/5 Erittäin hyvälaatuinen ja helppo asettaa. Todella hyvä hintaansa nähden, ja tavallisesta kaupasta kalliilla hankitut ovat vähintään samanlaatuista kamaa.
- Kauhava, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin. Mukava taas käyttää puhelinta kun puhdas näyttö. Liimaantuu helposti ja muutoinkin hyvä. Suosittelen. Hinta-laatu suhden hyvä. Kelpo laatu.
- Hiltulanlahti, Finland - ()
2/5 Tämä yksilö osoittautui ihan sudeksi asennustarrojen osalta jotka eivät irronnet kalvosta vaan tarra palstautui ja jäi kalvoon kovaan kiinni eikä sitä pystynyt asennuksen jälkeen poistamaan ilman puhelimen näytön rikkoontumista joten roskiin meni ja tilasin tilalle karkaistua lasia olevan näytön suojan toivottavasti se on parempi
- Jämsä, Finland - ()
4/5 Perus suojakalvo. Pitää vaan muistaa pölyttömässä paikassa ja oikeassa järjestyksesä irrottaa päälliset ja kiinnittä puhelimeen. Niinkuin yleensä, vähän liian tarkasti ruudun kokoinen, jolloin vaikea saada osumaan niin keskelle, että joku reuna ei olisi reunuksessa kiinni.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Hyvin on pysynyt kalvo paikoillaan, ei mitään ongelmia toimituksen kanssa. Tosin pari viikkoa tuota sai odotella, mutta hinta oli niin alhainen että sillä ei sinänsä ole merkitystä.
- Oulu, Finland - ()

Huawei Honor 6 displayskydd

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Din dyrbara telefon behöver ett bra skärmskydd som håller displayen fri från repor och skråmor. Du förlänger på detta sätt livslängden på luren och håller den i ett bra skick.

Denna genomskinliga skyddsfilm fästs på skärmen för att skydda mot repor utan att på något sätt ändra telefonens egenskaper.

Skyddsfilmerna är enkla att applicera samt att byta ut och är utmärkta för att hålla kvar känslan av att du håller en "ny" telefon i handen.


Specifikationer:

  • Passar till: Huawei Honor 6

Medföljer:

  • 1 x Skyddsfilm