Hatt modell: Snygg
Snygg hatt för fest, fritid eller filosofering.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juho L.
  Juho L. (2017-04-09)
 • Produktfoto av Risto L.
  Risto L. (2016-09-14)
 • Produktfoto av Jouko K.
  Jouko K. (2016-05-05)
 • Produktfoto av Mikko K.
  Mikko K. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Mikko K.
  Mikko K. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Mikko K.
  Mikko K. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Mikko K.
  Mikko K. (2015-07-08)

5/5 Tämä on jo kolmas hattu minkä tilasin se kertoo jotain ainakin

minulle.Sopii päähän kuin päähän ja on hyvännäköinen.Värivalikoima

myös hyvä laatu hyvä
- Kaarina, Finland - ()
4/5 Hattu tosi hyvä ja istuu päässä napakasti, mutta kesällä olisin toivonut vähän "kevyempää" kaljun suojusta. Tyylikäs päänsuojus, jota voin suositella.
- Kerava, Finland - ()
2/5 Tuotteessa todella isot kiristysnyörit ja pitkä lippa verrattuna muihin vastaavilla leikkauksella olevista hatuista olen huomannut. Sopii isopäiselle tai pitkätukkaiselle jolle nuo kiristyshihnat ovat hyödyllisiä. Minun normaalikokoiseen päähäni ne tuovat kurtut hatun reunaan jota en tyylissäni hae. En sano että tuote olisi huonolaatuinen, todella iso vain ja kiristyksillä saa kyllä pienennettyä ettei lähde päästä. Monesta paikasta saa parilla kympillä hattuja joista voi valita koon.
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Hintaansa nähden tuote vaikuttaa laadukkaalta. Hattu on tyylikkään maltillinen ja sopii arkiseen käyttöön varsin hyvin, johon hatun ensisijaisesti hankin.
- Tuusula, Finland - ()
3/5 No täytyy sanoa että kuvassa näytti oikein hyvälle ,mutta saatuani lippalakin huomasin heti että malli on aivan muodoton tai paremminkin aika erikoisen muotoinen ainakin minun päähäni? aikamoiset naurut ja arvostelut sain kotiväeltä? No lahjoitin ko. tuotteen hyväntekeväisyyteen! ( tuli kyllä mieleen että joku pahoittaa vielä mielensä teostani?) en suosittele , mutta makunsa kullakin! Mikä sopii yhdelle ei sovi toiselle!
- Oripää, Finland - ()
3/5 lippalakki oli vähän pettymys ,kun en arvannu tota koko luokkaa että se vissiin on kiinan mitoilla ,ei sitten sopinut meikäläisen pääkoppaan ,

ehkä kuvassa oli kangas parempi laatuista ,mitä sitten oikeesti olikaan,

ja väri oli pettymys tilasin tumman harmaan ja kuvassa se oli oikeesti tumman harmaa mutta mikä mulle tuli oli jotain muuta ! eli tämän tilauksen osalta ei hyvä ostos ,toimitus oli nopea
- Heinävesi, Finland - ()

Hatt modell: Snygg

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Snygg hatt för fest, fritid eller filosofering.


Specifikationer:

 • Justerbar omkrets, 53-61cm
 • 100% Bomull