Skyddsfodral till Xiaomi 16000mAh powerbank
Skyddsfodral tillverkat av silikon som sitter som gjutet kring powerbanken.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Esa T.
  Esa T. (2016-05-17)
 • Produktfoto av Esa T.
  Esa T. (2016-05-17)
 • Produktfoto av Malek F.
  Malek F. (2016-04-25)
 • Produktfoto av Malek F.
  Malek F. (2016-04-25)

5/5 Ihan ehdoton hankinta. Sopivan kuminen pinta, ei lipeä kädestä, eikä putoa pöydätä. Hyvä ostos, vaikka se nuukailupuuskassa tuntuikin turhalta.
- Siivikkala, Finland - ()
5/5 Mainio tällaiselle tumpelolle jonka tavarat aina putoilee ja katoilee. Väri auttaa löytämään laukusta ja johdonpätkän saa pysymään mukana suojakuoren halkiossa. Värejä saisi olla lisääkin ;-)
- Turku, Finland - ()
5/5 Tekeen sen mitä tuotekuvauksessa sanotaan. Tosi ruma/cool mutta suojaa ja ei pääse laite lipsumaan kaltevilta alustoilta eikä jäykisty pakkasessa
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Sopii kuin nakutettu Xiaomi 16000mAh:n päälle. Ihan perus silikoninen kuori, joka rullataan/vedetään päälle. Kerää hieman pölyä ja nukkaa repusta/taskuista. Hinta vähän yläkanttiin ehkä, mutta lisätarvikkeena on ok - estää isommat kolhut laitteen kanssa.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Ostin tuotteen helposti naarmuuntuvan alumiinisen varavirtalähteeni suojaksi. Tuote on hieman hankala asettaa paikoilleen, mutta kun sen siihen saa niin se suojaa naarmuilta ja kolhuilta. Lisäksi varavirtalähde on mukavan tuntoinen kädessä ja se pysyy kaltevillakin pinnoilla hyvän gripin vuoksi
- Piikkiö, Finland - ()
5/5 Minulla on oranssi väri tuosta Xiaomi 16000mAh varavirtalähteen suojakuoresta ja ainakin tässä värissä kuoren pinta on sopivan tahmea, joten virtalähde ei lipeä helposti otteesta, toisin, kuin ilman suojakuorta oleva varavirtalähde.

Tuote oli jopa parempi, kuin osasin toivoa.

Kuorien saumojen viimeistely voisi olla hieman parempikin, mutta koska hinta on halpa niin pienet epätarkkuudet on hyväksyttävä.

Kuori oli suhteellisen helppo asettaa varavirtalähteen päälle, eikä ole itsestään lähtenyt päältä pois.

Olen sitä mieltä, että jos itselleen hommaa tuon ison Xiaomin varavirtalähteen, niin kannattaa siihen samalla ostaa myöskin tuo suoja.

Pysyy virtalähteen alumiinikuori uudenveroisena ja kuten aiemmin jo mainitsin, ei varavirtalähde putoa kädestä niin helposti.

Hyvä ostos kaiken kaikkiaan!! :)
- Vantaa, Finland - ()

Skyddsfodral till Xiaomi 16000mAh powerbank

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Skyddsfodral tillverkat av silikon som sitter som gjutet kring powerbanken. Håller ditt reservbatteri fritt från repor och skyddar från stötar och smällar. Gör också powerbanken väldigt greppvänlig och lätt att hitta med dess starka färg.

Välj din favoritfärg, eller köp flera!


Specifikationer:

Medföljer:

 • 1 x Fodral

Garanti:

3 månader