Hjärtformat paraply
Hjärtformat paraply

5/5 Kaunis romanttinen varjo josta vaimo todella tykkäsi ja joka kiinnittää huomion, jokainen nähnyt kysynyt mistä näitä saa. Tämä tuli heräteostettua muiden ohessa eikä ole kaduttanut, sontsalle on muutenkin Suomessa aina käyttöä.
- Jämsänkoski, Finland - ()
4/5 Ihan ok sontikka. Ei niin iso kuin kuvissa, ehkä sen alle 2 pientä kiinalaista mahtuu mutta muuten saa kyllä yksikseen sen alla oleskella. Luultavasti pitää myös vettä :D Talvella huono kokeilla. Avautuu ihan hyvin eikä tunnu että liitokset tai runko hajoa heti ekasta käyttökerrasta.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 https://www.e-ville.com/img/p/16165-71529-small.jpgOlipa hyvä ostos. Hinta ja laatu kohdallaan. Koko oli suurempi kuin odotin. Varmasti käytössä hyvä , kun on niin suuri. Kaunis punainen väri. Tosin kokonsa vuoksi ei mahdu laukkuun, mutta välillä näinkin, kyllä niitä pieniä sateenvarjoja on kotona.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Kummitytölle ostin, materiaali hyvä ja yhtä kestävää kuin muissakin sontikoissa. Kahva miellyttävän pehmeä ja päässä ripustin. Sydäntä kiertää pitsi reunus.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Kivan näköinen punainen "sydän" sateenvarjo. Tällä erottuu joukosta. Erittäin mukava lahjatuote. Rakastavaiset voivat myös kätevästi kuherrella tämän suojissa.
- Kotka, Finland - ()

Hjärtformat paraply

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Ge din älskade en gåva i form av ett hjärtformade paraply för att muntra upp henne och underlätta under de slaskiga höstpromenaderna.


Specifikationer:

  • Hjärtats diameter: 100cm
  • Handtagets längd: 75cm