Balansskiva med labyrint
Håll formen med en balansskiva och träna upp balansen samt motoriken samtidigt som du faktiskt kan ha lite kul på samma gång.

4/5 Yllättävän jämäkkä.rakenne laudassa odotin jotaki heppänää muovinpalasta. Vaatii aika mukavasti keskittynistä mutta labyrintti saisi olla huomattavasti pitempi.
- Karjalaisenniemi, Finland - ()
5/5 Hauska! Vähän vaikuttaa halvalta laadun suhteen, joskus käytössä narahtanutkin mutta mitään ei ole ainakaan päälisin puolin mennyt rikki. Eli edelleen toimii. Kivasti yhdistetty hyöty ja hupi, harvemmin tällä tulisi leikittyä ilman tuota labyrinttiä. :)
- Tampere, Finland - ()
2/5 Tämä tuote ihan kelvollinen .Mutta ei 100kg painoiseille se särkyi kun sen päälle astuu. haastaa kyllä hyvin ja hauska promillepeli¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
- Savonlinna, Finland - ()
3/5 Mukavaa ajanvietettä meni lopulta joululahjaksi lapsen lapsille , Sen verran vaarallinen nilkan nyrjäyttäjä että kirjoitin turva ohjeet , kuten käytä liuku este sukkia ja pidä seinästä tai kädestä Kiinni

Miinusta oli että tuli käytettynä suomi varastosta

eikä hintaa ollenkaan hyvitetty
- Espoo, Finland - ()
3/5 Ei ollut sellainen kuin kuvittelin, mutta toimii kyllä mainiosti tasapainon harjoittamiseen. Labyrinttipeli on ihan ok, ehkä tasapainolauta olisi voinut olla myös ilman sitä. Melko liukas ja silloin tällöin laudalta liukuu pois.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Hauska lahjaidea ja samalla voi pelata. Peli on tosi haastava mutta kiva ja tulee tasapainoiltuakin. Hintakaan ei ollut paha, suosittelisin kyllä.
- Helsinki, Finland - ()

Balansskiva med labyrint

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Håll formen med en balansskiva och träna upp balansen samt motoriken samtidigt som du faktiskt kan ha lite kul på samma gång. Stå på brädan med båda fötterna och försök hålla dig upprätt utan att stjälpa. I mitten finner du en labyrint av klassisk karaktär, och poängen är att få kulan från utkanten in till mitten med hjälp av balansen. Detta är definitivt inte så lätt som det ser ut, och ger därför mycket träning om stark vilja finns!

Verkligt annorlunda träning som är bra för både kropp och själ!


Specifikationer:

  • Diameter: 40 cm
  • Höjd: 9 cm
  • Maxbelastning: 200kg