Tiger midjeväska
Söt midjeväska av sällan skådat slag! Rymmer telefonen samt övriga mindre pinaler som pengar och pennor, nycklar m.m.

5/5 Ostin 8 tiikeri laukun lapsenlapselleni Marielle, hän käyttää sitä ostoksilla ollessamme. sisällä on kukkaro ja mukaan otettu muutama petshop-lelu ja karkkipussikin mahtuu. herättää huomiota ja kerää katseita, on niin luonnollisen näköinen ja silti mukavan kevyt, Marie kantaa sitä olkalaukkuna. oli tosi iloinen sen saadessaan. Hyvin on toiminut jo kohta vuoden päivät.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvännäköinen tuote! Paljon hienompi kuin osasi ajatella. Todella tyylikäs esimerkiksi festariasuun. Säilytystila voisi olla hieman isompi, mutta muuten hinta-laatu suhde yllätti!
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Tuote todella hyvä. Katseet kääntyi kun kävelin tanssilattialla kyseisen tuotteen kanssa ohi. Tytöt tuli silittämään tiikeriä. Tuotteen taskuun mahtuu korttilompakkoa yms. Ehdottomasti tulen pitämään useammissa bailuissa.
- Oulu, Finland - ()

Tiger midjeväska

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Söt midjeväska av sällan skådat slag! Rymmer telefonen samt övriga mindre pinaler som pengar och pennor, nycklar m.m. Det naturtrogna tigerhuvudet är både sött och skrämmande på samma gång, och är mjukt och verkligt detaljrikt. Längden på remmen går att justera och väskan går också att använda som axelväska.


Specifikationer:

  • Mått: 16x18x19cm
  • Vikt: 150 g
  • Justerbar rem: 60-120cm
  • Fickans bredd: 16cm
  • Fickans djup: 16cm