Samsung Galaxy S6 Edge skyddsskal
Samsung Galaxy S6 Edge skyddsskal

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jdk87
    Jdk87 (2015-08-28)

5/5 Istuu jämäkästi S6 edgeen ja vaatii jopa hieman ponnisteluja irroituksen kanssa. Näytön reunat jäävät mukavasti kuoresta huolimatta. Erityisesti pidän siitä kuinka puhelimen voi nyt laskea pöydälle hieman huolimattomammin, sillä kuori tarjoaa hyvän suojan kameran kehykselle.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Todella jämäkkä suojakuori ja tekee tehtävänsä. Hyvin myös myötäilee S6 Edgen muotoilua ja antaa hyvän otteen puhelimesta. Ainoa miinus, että tosiaan aika jämäkkäniin, niin pois saanti on oma hommansa. Onneksi sitä tarvitsee tehdä todella harvoin.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Hyvä peli ja hienosti suojaa puhelinta. Ainoana miinuksena, että suojakuori on niin pirun tiukasti kiinni puhelimessa, ettei sitä saa ilman apuvälineitä irti. Tästä johtuen jää kuva tai video tuotteesta laittamatta, sillä ähersin juuri noin 5 minuuttia saadakseni kuoren irti ilman menestystä.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Tuli tilattua samsung galaxy s6 edge musta suojakuori ja tänään se vihdoin tuli perille. Kuori on tosi hyvä suoja esim. puhelimen liukasta takaosaa vastaan. pienenä miinuksena näkisin tuon että kuori tuntui aika kireältä eli oli ensimmäisellä kerralla työlästä saada puhelin pois suojakuoresta.
- Kankaanpää, Finland - ()

Samsung Galaxy S6 Edge skyddsskal

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Skyddsskal till Samsung Galaxy S6 Edge gjort med ny tillverkningsteknik. Skalet kombinerar användarvänlighet med funktionalitet och hållbarhet.

Den matta ytan stöter bort damm och smuts, men är också väldigt greppvänlig och motverkar att luren glider ur handen. Materialet är fjädrande och gör att telefonen blir riktigt resistent mot stötar.

Fodralet är lätt att applicera och att rengöra, och ger ett fullgott skydd till din S6 Edge.
Detta fodral ser inte bara bra ut, det känns väldigt bra också.


Specifikationer:

  • Material: Tålig plast
  • Passar till: Samsung Galaxy S6 Edge

Medföljer:

  • 1 x Fodral

Garanti:

3 månader