Lenovo K3 Note -skyddsskal
Lenovo K3 Note -skyddsskal

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Niko J.
    Niko J. (2016-08-19)
  • Produktfoto av Tapani .
    Tapani . (2015-10-11)
  • Produktfoto av Tapani .
    Tapani . (2015-10-11)

Våra kunders produktvideor

4/5 Olen tyytyväinen tähän tuotteeseen, Hinta on okei. Tällä hetkellä ei ole puhelin tippunut joten en pysty tässä vaiheessa sanomaan kuinka hyvä ja laadukas tämä tuote on. Ei minulla valittamista miltä tämä tuntuu puhelimen kädessä.
- Kärkölä, Finland - ()
5/5 Hinta laatusuhteeltaan erittäin hyvä ja yllätti todella kestävyydellään. Muutaman kerran puhelin tippunut betoniin ja ei ole itse puhelin vaurioitunu.
- Vuolijoki, Finland - ()
5/5 Antaa puhelimelle parempi ote ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- Raisio, Finland - ()
3/5 Tuote käy hyvin puhelimeen, ei käytännössä vaikuta käyttöön mitenkään. Musta väri ainakin itselle mieleen. Hinta ok, ei kuitenkaan yleistä tasoa halvempikaan. Rajuja kolahduksia ei ole vielä tullut, joten todellista suojaushyötyä on vaikea sanoa.
- Ilomantsi, Finland - ()

Lenovo K3 Note -skyddsskal

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Skydda din telefon mot stötar, fall och repor med detta skyddsskal. Lätt att trä på och att ta av och ger ett riktigt bra skydd till din dyrbara lur. Öppningar i skyddet för alla nödvändigheter finns, såsom kameran, blixten, volymknappar m.m. Skalet är tillverkat av flexibel slagtålig plast som inte går sönder när telefonen hamnar i backen.


Specifikationer:

Garanti:

3 månader