3D Pinart
Detta är en klassiker som fortfarande fängslar och fascinerar.

4/5 Hauska lelu. Piikit ovat turhan liikkuvaisia, jotta voisi oikeasti esimerkiksi mallintaa jotain. Toimii toki pystyasennossa, mutta jos vahingossa kääntyy liikaa pois pystyasennosta, niin piikit pääsevät liikkumaan.
- Kiikala, Finland - ()
4/5 Hauska heräteostos, design puolesta ei päässyt kotiraadissa lävitse että olisi saannut tämän esille asti. Päädyttiin antamaan lahjaksi eteenpäin =) Mukava kapistus, jos sisustuselementtiä hakemassa, en suosittele siihen.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 En tiedä oliko valmiiksi viallinen, mutta kun painoi

käden neuloihin niin koko setti levisi ja neuloja siellä

sun täällä. Sain rahat tilille ja tuo meni roskiin.

Ideana kyllä kiinnostava....
- Kotka, Finland - ()
4/5 Vastaavat ns. laadukkaamat maksavat moninkertaisesti. Tähän hintaan tämä toimii. Toki näkyy halvan tavaran jälki. Kiva lelu tähän hintaan ja sopii tarkoitukseensa.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Ihan hauska lahjaidea. vastasi odotuksia. oli vähän piikikkäät piikit. aika kestävän oloinen pleksi. hinta oli halvempi täälllä, kuin muualla verkossa
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 VAROITUS älkää pitäkö tätä lähellä limsaa. Vahingossa kun kaatui limsa pullo jutun päälle niin nyt kaikki naulat tuppaa jäämään jumiin. Hintaansa nähden hauska kapine.
- , Finland - ()

3D Pinart

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Skapa en vacker relief genom att pressa ner valt objekt på baksidan av tavlan. På framsidan uppträder då motivet i vackra silverfärger.

Detta är en klassiker som fortfarande fängslar och fascinerar.

 

Tekniska specifikationer:

  • Mått: 177 x 127 x 35mm
  • Vikt: 770g