Kaiwei Knäskydd
Stödet hjälper att skydda mot skador och stöder ett knä som redan råkat ut för en skada. Utmärkt för sporter som vandring, cykling, basket, tennis och badminton.

4/5 Hinta-/laatusuhde kohdallaan. Tuki oli yllättävän pieni ja lenkin käyttänyt sitä kyynärvarren tukena. Saisi olla avoin rakenne ja kiristys säätö.
- Ii, Finland - ()
4/5 Tuotteen toimitus kesti hieman yli 5 viikkoa.

Itseltäni jäi lisäksi huomaamatta, että polvituen materiaali ei ole hengittävää, joten pidempiaikaisessa käytössä iho hikoilee tämän alla. Muuten tuki ajaa kyllä hyvin asiansa.
- Pirkkala, Finland - ()
4/5 Tyttären balettiharrastukseen liian paksu ja jäykkä, "kevyt polvituki" on parempi. Vaikuttaa hintaan nähden laadukkalta. Jos tarvitsee hiukan tukevampaa tukea tämä on hyvä, mutta ei vastaa kunnon tukea, jossa on rautaa ym.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Jälleen kerran:hinta/laatu erinomainen! Tuki on yhden päivän kokeilun jälkeen napakan tuntuinen, olematta kuitenkaan liian kireä. Hyvän tuntuista materiaalia, pitää polven lämpimänä. Itsellä koko XL on ehkä vähän liian pieni, mutta menettelee.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Käytän tukea urheilessani ja minulle näistä on ollut suuri apu, tukevat hyvin polvea ja pitävät lämpiminä, eikä polvet kipeydy.

Olen ollut hyvin tyytyväinen tähän hankintaani.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Meni napakasti paikoilleen ja tukee polvea. Eli L-koko olikin sopiva, vaikka oletin tilanneeni turhan ison mallin.

Kestävyydestä ei vielä tietoa. Hinta-laatusuhde ihan kohdallaan, jos kertoikää piisaa. Edullinen ostos.
- Riihimäki, Finland - ()

Kaiwei Knäskydd

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Stödet hjälper att skydda mot skador och stöder ett knä som redan råkat ut för en skada. Utmärkt för sporter som vandring, cykling, basket, tennis och badminton.

 


Specifikationer:

  • Material: Nylon 25%, skumgummi 75%
  • Längd: S: knä omkrets 28-33cm, M :34-37cm, L :38-43cm
  • Bredd: 23cm

 

Medföljer:

  • 1 x Kaiwei Knäskydd

 

Garanti:

3 månader