Timmermannens pennor
Roliga pennor som är en bra present för den blivande timmermannen eller mekanikern.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tarja J.
    Tarja J. (2015-11-22)
  • Produktfoto av Tapio S.
    Tapio S. (2015-06-02)

4/5 näppärä koriste kotona. hinta ok siihen verrattun että toimii koristeena ja kynänä. hieman käytettävyys kärsii vasaran takia mutta ei kynänä tarvi käyttää
- Kytökylä, Finland - ()
5/5 Oli ihan hyvä ostos. 13-vuotias majanrakentaja otti innokkaana vastaan. Hyvä jälki, ei suttaa eikä sotke. Hyvä hinta-laatusuhde, tuote vastasi odotuksia.
- Kangasala, Finland - ()
5/5 Tos haaskoja kyniä, voep kirjottoo. Kuhan on tarpeeks piirellyt, näestä suap kivat lelut lapsille, tae satumualimaan reksiviitaks. Niinkun tuo kirves piäs minipinon viereen pölökylle. Hyvän ol näkönen.
- Vieremä, Finland - ()
4/5 Kynä meni lahjaksi koneiden parissa työskentelevälle. Toimii kuten kynän kuuluukin ja hauskuuttaa hieman arjen aherrusta. Työkalunahan tätä ei voi käyttää, kun leuka ei siirry, mutta kynähän se onkin ja siinä se on ihan toimiva.
- Kangasala, Finland - ()
4/5 Vasara ja jakoavain olivat kivoja ja hauskoja. Väriä kynistä tuli hyvin, kynät eivät vuotaneet ja terien piirtojälki oli ohut sekä tarkka. Joululahjaksi ostin. Lahjan saaja oli kyniin tyytyväinen.
- Mäntsälä, Finland - ()
3/5 Jokainen kerää/käyttää kyniä jollain tapaa ja näistä mukavista pikku asioista tuli paljon iloa edulliseen hintaan. Valmistusmateriaali varsinkin "jakoavaimessa" oli mukavan tuntuinen ja saattaa sekottaa oikeaan työkaluun.
- Kuusamo, Finland - ()

Timmermannens pennor

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Roliga bläckpennor som är en bra present för den blivande timmermannen eller mekanikern.
Välj bland fyra olika pennor.


Specifikationer:

  • Längd: 14-16 cm

Medföljer:

  • 1 st Penna