Kattsele med koppel
Kattsele med koppel

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Henna K.
    Henna K. (2015-12-18)
  • Produktfoto av Henna K.
    Henna K. (2015-12-18)

4/5 Nämä on hyvät valjaat kissalle.. Tosin pikkasen itseäni ihmetyttää, pitikö 5000kilsan päästä tilata :..

Noh, näissä valjaiden lukko on juuri sopiva, ei sen (tosi) pikku riuhtaisusta pidä aueta,
- Kotka, Finland - ()
5/5 Muutaman kerran olen kokeillut ja olen ollut tyytyväinen laatuun. Ovat kestäneet hyvin meidän alle 4kg kissalla, mutta yksi miinus on, että valjaat kääntyvät välillä vähän sivulle ja hankaloittavat kissan kulkemista. Mutta ihan hyvin toimivat silti ja loistava hinta!
- Vihti, Finland - ()
5/5 kissa ei ole kommentoinut mutta ei pahemmin pane vastaan kun puetaan päälle kai se kertoo että toimivat.kestävyyestä ei voi vielä sanoa kun niin vähänaikaa käytössä mutta kyllä tuolla hinnalla voi ostaa uudet vaikka joka jouluksi.
- Kannus, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä ostos tähän hintaan. Sisällä ollaan vasta testattu.. kissoilla ekaa kertaa valjaat päällä :D Väreinä tuli sininen ja punanen, hyvät värit... säätövaraa on reilusti käy siis aika monenkokoiselle kissalle.
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Odotimme pinkkejä valjaita, tulikin siniset. Eli harmillista tässä tuotteessa oli se että väriä ei saanut itse valita. (siniset jäävät käyttämättä) Muutoin toimiva malli kissalle tai kanille.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Käytin tolla kissaa ulkona (4kg) eikä päässyt karkuun. Eli mielestäni varsin toimiva tuote. Pään ja mahan lenkit molemmat tietenkin säädettäviä, eli sopii monen kokoiselle.
- Ylöjärvi, Finland - ()

Kattsele med koppel

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Sele lämplig för katter eller mindre hundar. Selen kan justeras och passar för djur med omkrets på 25-35 cm, samt med max 6 kg vikt. Levereras med ett 120 cm långt koppel.


Specifikationer:

  • Material: Polyester
  • Färg: Slumpmässiga

Medföljer:

1 x Sele
1 x Koppel