Minimassage
Fiffig pryl som ger verkligt avkopplande känsla och sätter igång din blodcirkulation. Tar lite plats och lätt att ta med eller stuva undan. Drivs med tre AAA-batterier eller USB.Beroendeframkallande!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pasi H.
    Pasi H. (2017-01-15)

5/5 Hierontalaite oli kätevä ja pieni, sitä pystyi käyttämään yksin itselleen tai sitten kaverille. Helppo ladata ja hyvä hierontaapuväline. Hyvä lahjaidea myös ystävälle joka urheilee paljon tai muuten vaan kärsii kipeistä paikoista.
- Ylöjärvi, Finland - ()
3/5 Laatu on monelta osin surkea, mutta hintaansa nähden sen ymmärtää. Laite on kuitenkin pysynyt lähes ehjänä ja toiminut luvatusti. Muoto on hyvä hierontaan vaikka ilman tärinääkin.

Laatu tulee parhaiten ilmi kun katsoo irvistäviä saumoja, patterikansi lähtee ihan kohta irti ja pitänee korjata sitä teipillä, ja muutenkin kansi voi lähteä ihan tavallisessa käytössä irti kun kierteessä ei ole paljoa pitoa. Logo kuluu pois. Mukana tullut USB-johto on aivan liian lyhyt mihinkään hierontakäyttöön, joten paristot on pakkohankinta.

Lopputulos: Hintaisekseen hyvä tuote, mutta suosittelisin silti jotain hieman laadukkaampaa hierontavälinettä. Etenkin kestävyys epäilyttää suuresti.
- Tampere, Finland - ()

Minimassage

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fiffig pryl som ger verkligt avkopplande känsla och sätter igång din blodcirkulation. Tar lite plats och lätt att ta med eller stuva undan. Drivs med tre AAA-batterier eller USB.
Beroendeframkallande!


Specifikationer:

  • Storlek: 10.5x10.5x10cm
  • Vikt: 200 g

Medföljer:

  • 1 x Minimassage
  • 1 x USB-kabel

Garanti:

3 månader