Diel Kamelpack 2L
Bekväm dryckesväska för ryggsäckar. Glöm jobbiga flaskor och drick vatten direkt ur ryggsäcken från sugslang. Behållaren är säker att använda och är lätt att öppna och stänga.

5/5 Pesu ja tuuletus ennen käyttöä suotavaa lievän muovin tuoksun takia, jonka jälkeen ei muuta kuin pussi täyteen juotavaa ja menoksi. toimii yhtä hyvin kuin kalliimmat saman kokoiset pussit. Iso täyttöaukko joten helppo täyttää, puhdistaa ja tarkistaa pussin sisäpuoli. Pikaliittimet letkun molemmissa päissä helpottaa asennusta reppuun tai rinkkaan jos laittaa läpivienneistä letkun kulkemaan.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Käytin tätä jonkin aikaa. Aluksi se oli käyttämättä reilun kuukauden, kunnes alkuperäinen muovinhaju haihtui pois. Sen jälkeen sitä oli kiva käyttää.
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Vähän kömpelön oloinen ja letku on todella pitkä, mutta täyttö ja puhdistus melko helppoa. Lukitus letkun päässä toimii hyvin.

Olen testannut vasta kerran juoksulenkillä, mutta toimivuus oli riittävän hyvä myös jatkotesteihin. :)
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Ollut retkikäytössä ja toiminut odotusten mukaisesti. Hyvä ostos.
- Helsinki, Finland - ()

Diel Kamelpack 2L

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Bekväm dryckesväska för ryggsäckar. Glöm jobbiga flaskor och drick vatten direkt ur ryggsäcken från sugslang. Behållaren är säker att använda och är lätt att öppna och stänga. Den stora korken gör rengöring och påfyllning lätt och smidig. Passar speciellt bra för sportentusiaster och vandring, men kan med fördel också användas på events där man ämnar bli rund under fötterna. Väskan är tillverkad av slitstark silikon.


Specifikationer:

  • Kapacitet: 2L
  • Vikt: 200 g
  • Mått: 37x17x2cm

Medföljer:

  • 1 x Vätskepåse
  • 1 x Slang (förmonterad)

Garanti:

6 månader