Ansiktsmassage
Mekanisk ansiktsmassageapparat som hjälper till att påskynda blodcirkulationen i ansiktet och förhindra tecken på åldrande.

5/5 Jokapäiväsessä käytössä on. Hyvin toimivva hauska hierontaväline. Kasvoille pikkusen jäykän ja kovakouraisen tuntuinen, mut harteiten, niskan, kaulan-, ja dekoltee aluelle hyvä - jää todella ihana jälkitunne. Myös lopakko suosittele - edullinen hinta.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Just se mikä oli toivottu. Helppo käyttää ja puhdistaa. Hyvä käyttää kasvoseruumin kanssa sekä kasvolla, että kaulaa-alueella. Sopii hyvin myös dekoltee-aluen hierontaan.
- Ulvila, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tähän mennessä 3-osaisena kasvojen hierontaan.

Sujuu helposti itaisin samalla TV:tä katsellessa.Kasvohieronnan jälkeen tunne että kasvot ovat "jumpanneet",jää hyvä jälkitunne.
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Käyttämättä on tämä jäänyt. Ainakin minulle liian kovakouraista hierontaa. Käy kipeää. Se puristaa liikaa. voisihan sitä käyttää vaikka harteitten hierontaan, mutta siihen tarkoitukseen liian pieni :(
- Kemi, Finland - ()
4/5 Yhdistin heti innoissani osat toisiinsa ja kokeilin paketin takaosassa olevien selkeiden kuvaohjeiden mukaisesti hierontaa. Hieman oli jäykän tuntuinen erityisesti poskien kohdalla painoi jonkin verran ikävästi. Otin osat irti toisistaan ja mielestäni toimii näin paremmin ja illalla kasvovoiteen levityksen yhteydessä paras.
- Heinola, Finland - ()
5/5 Pikkuisen 'ronkeli' kasvojen hierontalaite, mutta helppo ja hauska sitä on käyttää, kun vain jaksaisi useammin hieroa kasvoja...hintakaan ei päätä huimannut.
- Raisio, Finland - ()

Ansiktsmassage

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Mekanisk ansiktsmassageapparat som hjälper till att påskynda blodcirkulationen i ansiktet och förhindra tecken på åldrande. Vid regelbunden användning mjukar du upp huden och stramar åt den, och hjälper till förnyelsen av hudceller. Inkluderas tre massagehuvuden, som kan användas var för sig eller tillsammans.


Garanti:

3 månader