Kabelhängare
Slipp skatbon med intrasslade sladdar, och häng prydligt upp kontakterna i denna ställning istället.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sini-tuulia S.
  Sini-tuulia S. (2017-11-19)
 • Produktfoto av Teppo K.
  Teppo K. (2016-08-22)
 • Produktfoto av Jarkko P.
  Jarkko P. (2014-08-04)

4/5 Hieman liian kovaa muovia, jotta toimisi ihan kaikenlaiseen tarpeeseen ja useille eri kaapeleille. Tämä yksilö tosin ihan toimiva perinteisille USB-kaapeleille.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Kiva lisäys työpöydän reunalle. Kaapelit pysyvät hyvässä järjestyksessä, ja tuotteen asennus ja käyttö on hyvinkin yksinkertaista. Tarrakiinnitys on supervahva, ja pidike tuntuu kestävän hyvin käyttöä "löystymättä".
- Turku, Finland - ()
4/5 Jämäkkä liima pinta, joten se pysyy siinä mihin sen on laittanut. Materiaali on sen verran kovaa ja liukasta, että vähän isommat johtojen päädyt liukuvat pois. Pienemmän esim. puhelimen kaapelit pysyvät paikallaan mukavasti. Jos johtoja on useampi, niin ne saattavat tippua välillä, koska ne tönivät toisiaan. Hintansa perusteella hoitaa asiansa melko hyvin.
- Turku, Finland - ()
5/5 jopa sain laturin johdot järjestykseen... näppärä laittaa kaapin kylkeen ja päät roikkumaan.... aina tallella eikä enää tarvi kurkotella .. tattista.. hyvä ostos
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Ainakin Samsungin latureille juuri sopiva. Hyvin pysyvät ja johtokaaos näyttää paljon siistimmältä. Kiinnitetään kaksipuoleisella teipillä joka tuntuu pysyvän hyvin kiinni.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Isommat raot mitä odotin, joutuu enempi virittelemaan että pysyy johdot kunnolla kiinni. 1,95 € hinta muovipaloista ei ole mielestäni kovin halpa... mut josko niistä jotain hyötyä keksisi
- Helsinki, Finland - ()

Kabelhängare

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Slipp skatbon med intrasslade sladdar, och häng prydligt upp kontakterna i denna ställning istället.


Specifikationer:

 • Material: PP plast

Medföljer:

 • 1 x Kabelhängare

Garanti:

3 månader