Stödskydd för armbåge
Armbågsskydd för att förebygga skador och lindra ömtåliga armbågar. Tillverkat av flexibelt material som andas, för att ge dig stöd och komfort. Utmärkt för sporter som tennis, badminton, golf och basket.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Markku S.
    Markku S. (2017-05-11)
  • Produktfoto av Hannu Ä.
    Hannu Ä. (2017-01-06)

5/5 Stödskydd för armbåge - köpt 2014. Känns väldigt stabil och ger ett bra stöd för armågen. Bra kvailté och elasticitet och framför allt till ett fantastiskt bra pris. Toppenbra! Får betyget 5/5 från mig.
- Söderhamn, Sweden - ()
5/5 Aivan erinomainen tuote ja ollut suuri apu tenniskyynärpäävaivoihin, ainoa miinus oli eriparia lähetetyt tuotteet, tulivat erilähetyksissä ja olivat merkiltäänkin erituotteet.
- Jämsä, Finland - ()
5/5 Hyvä laatu/hinta, riittävän pitkä tuki, riittää reilusti kyynärpään ylä- ja alapuolelle. Pysyy napakasti paikallaan. On helposti puettava ja myös riisuttava. Suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuotteen ostin kokeilu mielessä. itsellä oli käytössä hinnaltaan viisinkertaiset tuet, jotka uusilla. Koko minkä tilasin oli sopiva minulle. Tuet tuli käyttöön urheillessa ja kotitöissä (puun pilkkominen ym). Kyynerpään tuet ovat tukeneet hyvin, mutta jäin kaipaamaan tuen lihaksia lämmittävää vaikutusta. Tuki riittävän joustavaa kangasta, että kyynerpään liikkuessa ei ahdista ja paina ihoa vasten liikaa. Tuki on kyllä hintaan nähden erittäin laadukas ja toimiva. Tukia pestessä ei veny eikä löysty, vaan pitää muotonsa, pesty useita kertoja. Odotuksiin nähden (hinta) erinomainen Ostos. Suosittelen..
- Reijola, Finland - ()
3/5 Meidän käyttäjälle oli liian iso,mutta muuten vaikutti ihan laadukkaalta ja varmasti toimii oikean kokoisella käyttäjällä.Nuorelle siis tilattiin.Itsellekin hieman liian iso.Ei siis kovin pienikokoiselle sopiva.
- Savonlinna, Finland - ()
3/5 Hinta / laatusuhde kohdillaan. Ajaa mainiosti asiansa heittokäden tukena ja pysyy paikallaan pelin tiimellyksessä. Kannattaa huomata, että pieninkin koko oli yllättävän suuri.
- Klaukkala, Finland - ()

Stödskydd för armbåge

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Armbågsskydd för att förebygga skador och lindra ömtåliga armbågar. Tillverkat av flexibelt material som andas, för att ge dig stöd och komfort. Utmärkt för sporter som tennis, badminton, golf och basket.

 


Specifikationer:

  • Material: Nylon 60%, latex 30%, elastan 10%
  • Storlek: S (omkrets 20-24cm) M (25-29cm) L (30-35cm), längden på varje storlek är 22cm

 

Medföljer:

  • 1 x Stödskydd för armbåge

 

Garanti:

3 månader