Microfiber vindrutetorkare
En smutsig vindruta kan vara irriterande och i bilen kan det rent ut sagt vara farligt! Att rengöra insidan av vindrutan är ofta en plåga och resultatet blir sällan bra.

4/5 wow. it really magic..
- Miri, sarawak, Malaysia - ()
5/5 Todella mahtava tuote, suosittelen :) Todella mahtava tuote, suosittelen :) Todella mahtava tuote, suosittelen :) Todella mahtava tuote, suosittelen :) Todella mahtava tuote, suosittelen :) Todella mahtava tuote, suosittelen :)
- Helsinki, Finland - ()
1/5 Eipä ole tullut vielä kokeiltua kun toimitus on kestänyt yli 5vkoa. Pyysivät vielä odottaamaan ennen kun tehdään mitään hätiköityä. Nopeammin tulee kun tilaa suoraan kiinasta
- Saariselkä, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen henkilöauton tuulilasinpesua varten sisäpuolelta. Olin hämmästynyt kuinka se on helppoo tällä kyseisellä laitteella. Sumuttaa vaan pesunestettä tuulilasiin sisäpinnalle ja hommahoituu. Yllättävän hyvä ahtaissa paikoissa tukeva hyvä varsi. Vaimokin kehui ostamaani laitetta. Suosittelen kyllä kaikille!
- Eno, Finland - ()
5/5 Ihan mielettömän kätevä ja ollut heti ahkerassa käytössä. Ei tarvitse odotella huurujen lähtöä kun tällä pyyhkäisee, auto on valmis ajoon. Näin märkä syksy ja talvi kastelee ihmisen ja eläimet hetkessä ja kun sitten ulkoa siirtyy autoon, ikkunat on hetkessä huurussa. Ihan pakko ostaa myös toiseen autoon. Miinusta vain varresta, joka levisi käsiin heti kovemmin painaessa, mutta kun sen teippasi ilmastointiteipillä lujemmaksi, se on korvaamaton. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja ostan toisenkin.
- Masala, Finland - ()
4/5 Edullinen ja tarpeellinen tuote. Ainoa miinus on eritääin heikkolaatuinen varsi. Kannattaa teipata varren "nivelestä" ennen käyttöön ottoa, jottei mene rikki. Voimaa ei lasia pyyhkiessä kannata käyttää! Tuote muutoin aivan erinomainen. Ärsyttää tuulilasin likaantuminen ajan saatossa.
- Jyväskylä, Finland - ()

Microfiber vindrutetorkare

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
En smutsig vindruta kan vara irriterande och i bilen kan det rent ut sagt vara farligt! Att rengöra insidan av vindrutan är ofta en plåga och resultatet blir sällan bra. Med denna torkare förenklar du denna tråkiga syssla och får dessutom ett bra resultat. Handtaget ger en längre räckvidd och det vridbara huvudet är enkom utformat för bilrutor. Microfiberduken gör att du inte ens behöver några kemikalier när du ska rengöra.

Ett annat bra användningsområde är om du har imma på insidan av rutan och inte orkar vänta på att kupévärmen ska sköta jobbet.

 


Specifikationer:

  • Vikt: 146g
  • Storlek: 45.50cm x 16.00cm x 3.50cm

 

Medföljer:

  • 1 x 16-tums Handtag
  • 2 x Mikrofiberdukar
  • 1 x Sprayflaska

 

Garanti:

3 månader