Kraftfull cykellampa
Detta är den perfekta lampan för din cykel. Kraftiga CREE T6-lampan lyser upp vägen framför dig ordentligt. Med en laddning lyser lampan i ca 4 timmar. Välj från tre olika lyslägen beroende på förhållandena när du cyklar i mörkret.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markku P.
  Markku P. (2015-10-23)

5/5 ERITTÄIN tehokas polkupyörän valo! Itsellä on jo 900 lumenin Lumilght biker-valaisin ja ostin tämän lähinnä "varavaloksi", mutta noin viikon käytön jälkeen syksyn pimeimmillä keleillä käytettynä tästä tulikin ykköslamppu fillariin. Koska ajan ympäri vuoden työmatkoja (46 km/päivä), hyvät varusteet ovat kaiken alpha ja omega. Tämä valaisin on todella hyvä. Kolme eri valaistus/tehomoodia kattaa erilaiset valaistusolosuhteet täysin. Erillinen virta/moodin valintakytkin on hyvä: ei tarvitse koskea itse valaisimeen ja töniä sitä väärään asentoon stongassa + virtakytkimessä oleva valo näyttää akun varaustilanteen selkeästi. Valaisimen johto on riittävän pitkä, joten akun voi sijoittaa vaikka rungossa olevaan laukkuun kuten itse tein, tai akun voi kiristää omalla velcro-tarrallaan runkoputkeen.

Miinusta tulee johtojen muovikuorista - jäykistyvät kylmillä keleillä, voi vaikuttaa johtojen kestävyyteen pitkällä aikavälillä. Toinen miinus tulee kapeasta valokeilasta, on vähän turhan pistemäinen, mutta sen kanssa voi elää! Suosittelen lämpimästi kaikille pro-pyöräilijöille syksyn ja talven pimeisiin!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Testasin laitetta maastopyörällä polulla illalla vesisateessa ja valo oli hyvä eikä pätkinyt pienissä töyssyissäkään.

Kauko-ohjaus lampulle toimi luotettavasti ja akun kiinnitys oli melko tukeva.
- Längelmäki, Finland - ()
4/5 Todella kirkas lamppu!

Valokeila sopivan laaja.

Asennus oli helppoa, kun käytti nippusiteitä.
- Hyvinkää, Finland - ()
3/5 Periaatteessa ihan ok lamppu. Kiinnitetään pyörään paketissa mukana tulevilla kumilenkeillä. Eli ei mitään pikakiinnikkeitä. Itse kyllästyin heti kättelyssä irroitus ja kiinnitys hommaan (ei viitsi jättää pyörään kiinni - joku varastaa kuitenkin). Pikku patentilla pyöräilykypärään kiinni ja homma toimii. Valoteho kiitettävä, joskin aika pistemäinen. En tiedä olenko saanut viallisen tuotteen, vai luvattiinko mainoksessa liikoja - täyteen ladattu akku nimittäin hyytyy noin puolessatoista tunnissa, eikä valoteho ole edes täysillä. Tämähän ei siis hyydy pikkuhiljaa himmeäksi, vaan valo loppuu porrastetusti, ensin lamppu himmenee hieman ja hetken päästä sammuu kokonaan. Eikä vielä olla edes pakkasen puolella.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hinta/laatusuhde kohdillaan. Valoa riittää enemmän kuin vuosituhennen alun perheauton pitkissä valoissa. Akut on paketoitu alumiinisen putken sisään ja on siis suojattu hyvin sekä vesitiiviisti. Piuhat tahtoo kangistua melko jäykiksi parin asteen lämmöissä, mutta eivät kyllä katkea, pyörään asentaessa ulkona pitää vaan olla vauhdikas. Kytkin, josta valaisin laitetaan päälle on hyvä, joskin vihreä LED on hieman turhan kirkas, jos ajaa täysin pimeässä metsässä (häiritsee hieman näkökentässä). Itse ostin maastopyöräilyyn ja on loistava väline tuohon harrastukseen. Vastaavaa valaisinta myy ainakin Norjasta kotoisin oleva urheiluvälineliike noin kaksinkertaisella hinnalla. Piuhasarjat (jos mutoksia tarvitsee) näyttäisi silmämääräisesti sopivan yhteen tuon Suomessakin myytävän valaisimen kanssa.
- Järvenpää, Finland - ()

Kraftfull cykellampa

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Detta är den perfekta lampan för din cykel. Kraftiga CREE T6-lampan lyser upp vägen framför dig ordentligt. Med en laddning lyser lampan i ca 4 timmar. Välj från tre olika lyslägen beroende på förhållandena när du cyklar i mörkret.
Du kan välja mellan att använda den stora lampan i mitten, sidolamporna, eller alla tre, för verkligt starkt ljus.
Medföljer monteringsanordning som passar alla cycklar, batteri samt av/på-knapp

 


Specifikationer:

 • Batteri: 4 x 18650 laddningsbara batterier
 • batteriernas kapacitet: 4400mAh
 • Lampans vikt: 184g
 • Leveransens vikt: 947g
 • Ungefärlig brukstid på en laddning: 3-4 timmar
 • Ljuslägen: 3

 

Medföljer:

 • 1 X CREE T6 cykellampa
 • 1 x Laddare
 • 1 x Batteri
 • 1 x Av/på-knapp
 • 6 x Monteringsringar

 

Garanti:

3 månader