Mini nyckelring djur-ficklampa
En söt, liten nyckelring med en djurdesign. Förutom att fungera som en nyckelring är den även en ficklampa. När du klämmer på djuret tänds lampan och den gör dessutom djurläten! En supersöt nyckelring som dessutom är användbar alltså.

3/5 Halusin hajonneen "design"-avainmenperän tilalle uuden ja kuinka ollakaan tämä lintu oli täydellinen sen edellisen lintuavaimenperän linnunpönttöön jossa avainta säilytettiin. Olin riemuissani. Mutta muutaman kuukauden kuluttua halkesi kopsahdettuaan lattialle ja siitä lähtien teippi pitänyt kasassa. Kivaa oli että se piti ääntä kun painoi nappia mutta ei pidä enää pudottuaan.
- Helsinki, Finland - ()
1/5 Ostin tuotteen avaimen peräksi. Pilli olisi ollut hyvä lisä ja hauska tapa kerätä huomiota ym. Mutta eipä tuo toiminut minullakaan. Eli jäi lopulta käyttämättömäksi :(
- Tuusula, Finland - ()
tilasin kaksi lintua, toinen toimi ja toinen ei, joten toinen joutui leluksi vain. Muuton tuote oli sitä mitä luvattiin, tietysti pakkaajat jos katsoisivat että tuotteet toimisivat ennen lähettämistä niin olisi ihan huippu.
- Vantaa, Finland - ()
Tuote oli loppunut. Ei arvostelua!
- Lehmo, Finland - ()
2/5 muuten hyvä mutta tilatessa tulee lintuavainperä pillillä.
- Istunmäki, Finland - ()

Mini nyckelring djur-ficklampa

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
En söt, liten nyckelring med en djurdesign. Förutom att fungera som en nyckelring är den även en ficklampa. När du klämmer på djuret tänds lampan och den gör dessutom djurläten! En supersöt nyckelring som dessutom är användbar alltså. Gris, giraff, fisk, val, skapa ditt eget mini-zoo där hemma eller ge en till varje vän eller barn.