Träningsredskap bröstmuskler
Ibland har man varken tid eller ork att släpa sig till gymmet och det kan då vara praktiskt att kunna träna med dina egna redskap närhelst det passar dig. Se till att träna din överkropp med detta praktiska träningsredskap!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mrop
    Mrop (2014-07-14)

5/5 Leikkimielisesti ostettu mutta toimi paremmin kun odotin. Vastusta oli paljon ja sopi meikäläiselle tosi hyvin. Iso plussa että oli käsillekin tekemistä. Kotikäyttöön ihan sopivia.
- Mustasaari, Finland - ()
5/5 Huumorimielellä ostin, kun eihän tämän hintainen nyt voi olla hyvä... järkytys oli suuri kun ei paukku riittänyt alkuunkaan venyttää vehjettä edes alustavasti. Jousia vähemmäksi ja sitten alkoi jännittää kestääkö laitteen muoviset osat. Nyt useamman käyttökerran jälkeen on pakko myöntää olkapäät kipeänä, että vehje toimii ja hyvin toimiikin. Mukana kuvallinen ohje kolmeen perusliikkeeseen. Extrana kädensijoissa sormille omat vastukset. Ei todellakaan mikään turha ostos!
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tilasin vastusnauhat harjoitusmielessä, ja paketissa oli kestävän näköinen laite. Sellaisenaan laite vaatii todella voimia, mutta poistamalla nauhat voit pienentää vastukset. Näin se sopii erikuntoisille käyttäjille. Pieni miinus on se, että nauhat helposti tarttuu ihoon tai hiuksiin, joten se ei sovi kaikille liikkeeille

Laite on ollut käytössä nyt kuukauden ilman ongelmia.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin hetken mielijohteesta, kun oli halpa :)

Tuote on kiiltävää ABS muovia ja perus teräsjouset.

punainen kahva on ilmeisesti sormivoiman harjotteluun ja sitten tuota pitäisi osata venytellä oikeaoppisesti.

Paketin kyljessä on kolme treenausohjetta ja sika lihaksikkaita ukkoja, tämä löllömaha ei kuitenkaan yhden illan jälkeen kuitenkaan näyttänyt vielä samalta :)

jouduin poistamaan 3 jousta jotta tuli jotain järkeä tuohon vetoon, eli varmasti riittää reenattavaa, vaikka ois hieman enemmän jerkkua käsissä.

Käytettävyys 2 koska noin 8/10:stä jokin karva tai nahka tai t-paita jää tuonne jousien väliin, kun kädet palauttaa pännistä :)
- Pori, Finland - ()
4/5 Toimiva ja sopivan jämäkkä
- Pori, Finland - ()

Träningsredskap bröstmuskler

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Ibland har man varken tid eller ork att släpa sig till gymmet och det kan då vara praktiskt att kunna träna med dina egna redskap närhelst det passar dig. Se till att träna din överkropp med detta praktiska träningsredskap! Ett mycket prisvärt och enkelt sett att träna. Spänn åt den för ett hårdare motstånd. 

Specifikationer:

  • Storlek: 66cm