Ficklampa Cykel
Denna lampa kan du använda på din cykel antingen fram eller bak. Den ger klart ljus så du bättre kan se när du är ute och cyklar i mörkret och dessutom kan bilister lättare se dig på vägen!

4/5 Ok lamppu, akku heikkolaatuinen ainakin mikä sattui minulle. Käytän metsästysreissuilla ja kalareissuilla, ei pelkää vettäkään. Hyvä yleisvalaisin jossa keskivertoa parempi valoteho ja kantama.
- Kiiminki, Finland - ()
1/5 Tuotetta on aika huono arvostella kun se ei ole edes tullut! Viikot ovat vierineet ja taitaa tulla aika pian tarpettomaksi tältä vuosipuoliskolta.
- Laitila, Finland - ()
1/5 Laite oli valitettavasti rikki jo minulle saapuessaan. Ledi oli irronnut kannastaan. Puhelinkeskustelun jälkeen liike palautti rahat nopeasti uusia ostoksia varten. Tyylikästä toimintaa!
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Hiukan huonoja pisteitä annoin tälle, sillä jos mukana olisi ollut pistorasia-adapteri, olisi sen ollut paljon paremmin käytettävä. Onneksi sain jostain toisesta laitteesta adapterin lainaan. Muuten hyvä lamppu.
- Pori, Finland - ()
2/5 Valoa tulee riittävästi mutta keilan rajaus ei ole kovin tarkka. Paketissa mukana akku+laturi+kotelo+teline+paristopidike elikkä hintaan sisältyy paljon tavaraa. Työnjälki karkeampaa kuin merkkituoteissa. Lampun vesitiiviys ei riitä Suomen sateiseen talveen ja käytön jälkeen pitää ruuvata osat irti kuivumaan. Toimitettu polkupyörätelineen käytettävyys on heikko. Lampun poistaminen telineestä edellyttää takakannen avaamista. Lamppu on ollut päivittäisessä käytössä 1½ kk joten laadusta ei voi vielä sanoa mitään.
- Helsinki, Finland - ()

Ficklampa Cykel

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Denna lampa kan du använda på din cykel antingen fram eller bak. Den ger klart ljus så du bättre kan se när du är ute och cyklar i mörkret och dessutom kan bilister lättare se dig på vägen! Fästs mycket enkelt på cykeln och ger ett klart och bra ljussken.

 


Specifikationer:

 • Glödlampa: CREE Q5 WC (genuine)
 • Ljusstyrka: Avstånd 300 m
 • Tid: 100,000 h
 • Volt: 3.6-4.81V
 • Batteri: 3 AAA batterier
 • Strömbrytare: Central Button Switch
 • Storlek: 115mm-125MM × 34mm (Max)

 

Medföljer:

 • 1x Ficklampa
  1x Laddare
  1x Batteri
  1x Bruksanvisning
  1x Garantikort