Mike 8194 armbandsur dam
Klockor kan man aldrig få för många av. Det är kul att kunna växla beroende på tillfälle och humör. Detta är en högkvalitativ och fin klocka. Den är vattentålig och mycket hållbar med ett noggrant Quartz urverk.

1/5 En voi antaa palautetta kun e-ville.comilla hommat aivan sekaisin. Tilauksen tein tuotteesta 25.7-16 ja sitten se vielä lähti jostain ihmeen syystä takaisin lähettäjälle. Jo on aikoihin eletty. Kaiken lisäksi e-ville.comilta tuli minulle mailia että tuote on saapunut minulle, no miksihän minulle ei ole tullut postista mitään ilmoitusta että tuotteen voisi noutaa?? e-ville varmasti on selvännäkijä kun ehkä luulee tuotteen olevan minulla kun se ei kuitenkaan näin ole!!! Kaiken järjen mukaan asiakkaalle pitäisi tulla postista ilmoitus tuotteen saapumisesta jotta voisi noutaa sen!!!!! Voisi lainata erään laulajan sanoja , että:arvaa harmittiko? tai nyt harmittaako?! KYLLÄ!! Tais olla viimeinen kerta kun mitään täältä tilaan enkä suosittele kavereille! Kunhan tämä ja toinen tuote nyt saapuisi eli siis tämä kitkerän makuinen teksti liittyy myös toiseenkin tuotteeseen. Tämä kirjoitus kertoo ehkä enemmän kuin kuva/kuvat ja tuhat sanaa.!! KIITOS!
- Hämeenlinna, Finland - ()

Mike 8194 armbandsur dam

★★★★★
★★★★★
1 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Klockor kan man aldrig få för många av. Det är kul att kunna växla beroende på tillfälle och humör. Detta är en högkvalitativ och fin klocka. Den är vattentålig och mycket hållbar med ett noggrant Quartz urverk. En bra present till dig själv, en vän eller familjemedlem. En enkel klocka som passar för de flesta tillfällen.

Specifikationer:

  • Material:
  • Band: Alloy
  • Verk: Quartz
  • Diameter urtavla: 2.4cm
  • Bandbredd : 1.4cm
  • Bandlängd : 20cm