Safe O' Clock "kassaskåp"
Håll dina värdesaker under uppsikt! Denna praktiska väggklocka gömmer en hemlig förvaring, i vilken du kan förvara t.ex. smycken, nycklar eller andra värdesaker. Perfekt att ha t.ex. i stugan.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Meme H.
  Meme H. (2015-03-15)
 • Produktfoto av Meme H.
  Meme H. (2015-03-15)
 • Produktfoto av Jorma L.
  Jorma L. (2015-05-15)
 • Produktfoto av Juha M.
  Juha M. (2014-10-01)
 • Produktfoto av Juha M.
  Juha M. (2014-10-01)
 • Produktfoto av Arttu O.
  Arttu O. (2014-04-22)

Våra kunders produktvideor

4/5 riktigt fin klocka matchar in i olika miljöer rätt enkel å inte så dyr men ändå med stil . rätt snygg klocka , med rätt mycket utrymme å förvara olika hemliga saker i. inte de största utrymmet direkt men räcker nog bra. klockor,mobiler, olika papper , pengar, börs / plånbok, kort, och andra saker man kanske bara inte vill att andra ska hitta eller få tag i.
- Larsmo, Finland - ()
4/5 Kello toimii miten pitääkin ja pysyy ajassa. Ainoa mikä ei toiminut oli saranan ruuvien pitävyys ja jäi puolet kellosta käteen, erään kerran avatessani sitä. Syy oli liian lyhyet ruuvit ja vaihdoin ne pidempiin niin pysyy taas kasassa. Tosin onnistuin ruuvaamaan läpi niin esteettisyys kärsi hieman, Sekä ruuvit näkyvät nyt sivulta enemmän. Toimii kuitenkin hyvin avainkaappina tai säilytyslokerona. 4/5
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Onhan se vähän äänekäs käynniltään. Saranatappi tuppaa putoamaan ja kellonkansi irtoaa saranoiltaan. Mutta sinitarra on keksitty ja se lukitsee em. saranatapin. Kun avaa kaapin tavarat pyrkivät tulemaan itsestään ulos. Duunasin siksi L-listasta kuvan mukaisen esteet, jotka kiinnitin sinitarralla... ja nyt tavarat pysyvät hyvin kaapissa.
- Turku, Finland - ()
2/5 Kassakaappi on melko vahva sana tälle lokerolle. Eihän siinä ole minkäänlaista lukkolaitettakaan. Kassakaappina tyhjä voirasia seinällä onsaman arvoinen. Mitään arvokasta sinne ei kannata piilottaa, kun ei edes ole kovin huomaamatonkaan. Hyllyt ovat matalat ja joitain vara-avaimia sinne jemmasin pois näkyviltä.
- Pori, Finland - ()
3/5 Edullinen tuote ja halpa, hieman ehkä äänekäs kaikupohjan vuoksi, ehkä virittelen teipillä ja kankaanpalalla. Kello kyllä pysyy ajassa ja äänen takia itse pitänyt mökin ulkoseinässä katoksessa, niin ei missaa tv-ohjelmia... sisällä säilyttänyt tupakit, niin pysyy kuivana. Hieman muovisen oloinen, mutta halpa...
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ei heti huomaisi kaapiksi eli aidon kellon näköinen. Huono puoli on ettei ole lukkoa tms. vaan heti avattavissa. Hinta-laatu suhde hyvä!
- Porvoo, Finland - ()

Safe O' Clock "kassaskåp"

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Håll dina värdesaker under uppsikt! Denna praktiska väggklocka gömmer en hemlig förvaring, i vilken du kan förvara t.ex. smycken, nycklar eller andra värdesaker. Perfekt att ha t.ex. i stugan. Ingen kommer kunna gissa var du förvarar de viktiga sakerna med denna klocka som smälter in inredningen!


Specifikationer:

 • Klockans diameter 25cm

Garanti:

3 månader