Snygg plånbok för män
Snygg, svart plånbok för män. Unna dig en ny plånbok för att ersätta din, gamla slitna. I denna får du plats med allt det nödvändigaste. En plånbok är dessutom alltid en bra och uppskattad present!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Antti P.
    Antti P. (2014-04-03)

4/5 Kätevän kokoinen kokoinen lompakko minun käyttöön. Kolikoille ei tilaa mutta en tilannutkaan kolikkokukkaroa. Minulle on riittävästi korteilla tilaa, Kortteja viisi kappaletta ja hyvin mahtuu. Seteleillä kaksi lokerikkoa, toisessa eurot ja toisessa rublat eli lompakossa minulle riittävästi tilaa. Kuvauksen mukainen lompakko. Laadukkaasti tehty. Hinta vois olla halvempi kun tavaratorilta saa melkein samalla hinnalla ja nopeammin vaikka Kiinassakin tilattuna tuli kohtalaisen nopeasti. Olen kylläkin tyytyväinen ostokseeni.
- Reijola, Finland - ()
4/5 Nahkalompakko on kätevä ja tyylikäs. hinta ei ole kallis vain erityisen halpa verrattuna muihin rahapusseihin 1 miinus puoli on se että korttipaikkoja ei ole tarpeeksi
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 muuten erittäin hyvä lompakko mutta saisi olla kortti paikkoja enempi ja kolikko taskun puuttuminen on huono homma hinta lompakolle just sopiva lompakon laatu vaikuttaa erittäin laadukkaalta halppis lompakos
- Lappohja, Finland - ()
4/5 Laadukkaan oloinen pehmeä nahkalompakko. Paljon tilaa luotto- ym. korteille. Seteliosasto jaettu kahteen. Kätevänkokoinen ja hyvin taskuun sopiva. Sopiii hyvin euroille ja niitä pienempikokoisille seteleille. Ainoana puutteena tila kolikoille, jota tosin ei edes mainostettu tuotteessa olevan.
- Pori, Finland - ()
4/5 Tyylikäs nahkalompakko. Löytyy kaksi isompaa taskua ja vasemmalla puolella ajo-/henkilökorttipaikka, jonka alla vielä yksi tasku. Oikealla puolella on lisäksi vielä neljä "näkyvää" korttipaikkaa, joiden alla vielä yksi piilotasku. Lompakko näyttää tyylikkäältä ja nahka tuntuu hyvälaatuiselta.

Miinuksiakin kuitenkin on. Lompakosta puuttuu täysin vetoketjullinen kolikkotasku, jolloin kolikoita saattaa olla vaikeampi saada sopimaan. Tämän lisäki korttitaskuja on turhan vähän. Vanhassa lompakossa kulki toistakymmentä korttia, joista ainakin kahdeksan on must-have -kortteja, joita pitää koko ajan kuljettaa mukana. Mikäli et käytä paljon kolikoita ja korttejakin on vain muutama, tämä sopii hyvin sinulle. Muuten suosittelen hankkimaan lompakon jossa on vaikka useampi "välilehti".
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Oikein hyvältä vaikuttava lompakko.

Himpun vähemmän lokeroita kuin aikasemmassa lompakossani,

mutta nyky päivänä onkin hyvä vähän karsia lompakon sisältöä turhasta.

Ei ollut vetoketjullista puolta hiluille.

Mutta pari syvää sisätaskua varmaan äkki tilanteissa pitää hilut kotia asti tallessa. Ellei sinne sitten eksy kumi :)
- Riihimäki, Finland - ()

Snygg plånbok för män

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Snygg, svart plånbok för män. Unna dig en ny plånbok för att ersätta din gamla slitna. I denna får du plats med allt det nödvändigaste. En plånbok är dessutom alltid en bra och uppskattad present!

Specifikationer:

  • Storlek: 115x98mm