Döskalle kaffemugg
Koppen formar en döskalle som ser allt annat än glad ut.

4/5 Ihan jees, enemmänkin toimii koristemukina kuin kahvikuppina. Vähän hankala juoda. Kaikinpuolin hyvä ostos. Ensimmäinen muki kun tuli oli halki, mutta sähköpostia niin ei kauaa kestäny kun uusi ehjä muki postilaatikossa.
- Kangasniemi, Finland - ()
4/5 Nasakka muki jolla saa takuulla työkaverit vihreiksi kateudesta. Jostain syystä tuli myös hirveä hinku täyttää tämä rommilla ja hankkia kiroileva papukaija. Varmaan joku semmonen feng shui tuli mukin mukana. Sisäpuolen muodosta johtuen hieman hankala pestä, mutta kyllä tyylikkyys korvaa moisen vähäisen puutteen.
- Hammaslahti, Finland - ()
3/5 Tilasin jouluksi, mutta toimitus ei ehtinyt jouluksi, harmi. No pitää miettiä seuraavaksi syntymäpäivälahjaksiko, aika pienikokoinen, kuva antoi suuremman tuntuman tuotteesta.
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Ilkeän ja tylyn näköinen. Miinuksena on se, että on hankala pestä ainakin käsin. Muuten kyllä ihan hauskan oloinen kuppi. Kahvaosa olisi saanut olla hieman isompi.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Näyttävä ja varmasti kahvipöydässä erottuva kahvimuki. Paketti oli ottanut aika paljon kipeää matkalla, mutta kuppi oli ehjä hyvästä pakkauksesta johtuen.
- Kotka, Finland - ()
4/5 tuotteessa hienot yksityiskohdat
- Vaasa, Finland - ()

Döskalle kaffemugg

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Skaffa dig en mer personlig kaffekopp än de du fått gratis med firmans logga och annat opersonligt på! När du avnjuter kaffet ur en rolig kopp får dagen en bättre start. Denna kopp kanske får dig att tänka på halloween, men även till vardags smaker drycken bra i denna. Koppen formar en döskalle som ser allt annat än glad ut. Vågar du hugga tag i denna om mornarna?


Specifikationer:

  • Storlek: 12x11cm