SWAT väska
Allmänt: Denna väska med en SWAT logga är perfekt för aktiva situationer eller hemliga uppdrag.

5/5 Erittäin kätevä ja toimiva. Hinta laatusuhde kohdallaan. Vastasi hyvin odotuksia ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Käytössä osoittautunut kestäväksi ja laadukkaasti. Voin suositella.
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Käytän töissä tuota reisilaukkua siinhen mahtuu todella hienosti kaikki työkalut kamera ja muistiinpanovälineet kun kiipeän talojen katolle tekemään töitäni. Laukku on tarpeeksi tukeva että sieltä on helppo ottaa tarvikkeita vaikka asento olisi huono.

Vapaa-ajalla käytän laukkua kalastuksee ja silloin sinne mahtuu riittävä määrä vieheita ja jotain pientä syötävää sekä juotavaa.
- Okkeri, Finland - ()
1/5 Sauma rispaantunut, hihna poikki

Eli maanantaikappale.

En lähde koko erää arvioimaan koska minun saama kappale saattoi olla tarkoitettu romuun, saumat päättelemättä ja sovitukset niin ja näin
- Hämeenlinna, Finland - ()
Käytin pienien tavaroiden esim. puhelimen ja lompakon kuljetukseen ja oli hintansa väärti.
- Kärkölä, Finland - ()
4/5 Tosi taistelijalle. Vähän paksu, Mahtuu vaikka eväät sisälle. Pysyy aivan juman.. hyvin reidessä kiinni vaikka on vain tarranauha ja remmi. Ei purista tai heilu liikaa, vaikka juoksee Cooperin..!
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Reisilaukku oli aivan mahtava. Olen käyttänyt sitä töissä työkalulaukkuna ja kun olen kalastellut. Nii siihen mahtuu kaikki vieheet,puukot,pussit ja paljon muutakin.
- Kittilä, Finland - ()

SWAT väska

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:
 
Denna väska med en SWAT logga är perfekt för aktiva situationer eller hemliga uppdrag. Fästs med två band runt höften och låren så den håller sig bra på plats även om du rör dig mycket. I fickorna förvarar du lätt mobil, nycklar och liknande. Av vattentåligt material i stilrent svart. Kul detalj för airsoft spelare eller till Lara Croft utstyrseln till maskerad.