Samsung Galaxy S3 leopard skyddskal
Allmänt:Supersött skyddskal till din Samsung Galaxy S3. Detta mobilskal i leopardpäls finns i sju olika färger. Mjuk och skön!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tanja K.
    Tanja K. (2014-12-01)

5/5 Tyttärelle tilasin. Tykkää ihan hirmuisesti! Koululaisenkin käytössä näköjään kestävä. Hintansa väärti. Suosittelen varsinkin pikkuprinsessoille :)
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tämä oli hyvä täsmäostos, istuu puhelimeen hyvin ja on tukeva kädessä. Ei vaikeuta puhelimen käyttöä, puhelimen sivunäppäimet toimii normaalisti ja onhan tuo huomiota herättävä suojakuori.
- Villähde, Finland - ()
2/5 Korvat ja häntä irtosivat muutaman viikon päästä ostosta, eli ei kovin laadukas tuote...liimaus siis petti ja myös tuo karva osa lähti irtoamaan tuosta muovikuoresta muutamassa viikossa.

En voi suositella kovinkaan kestävänä tuotteena.
- Virrat, Finland - ()
3/5 Kivan näköinenhän tämä on, mutta ikäväkseni täytynee ilmoittaa, että korvat saattavat irrota tästä kuoresta. Ne on kuitenkin helppo liimata tarvittaessa takaisin kuumaliimalla. Häntä on pysynyt paikallaan.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Katseenkerääjä! Puhelin huom. mukavampi pitää kädessä; karva estä luurin 'liukumisen'&putoamisen. Ehdoton must naisille laidasta laitaan ikään katsomatta. Hyvä ettei äiti vienyt kädestä, kun karvakuoren näki ja tytär tahtoo vaihtaa puhelinta vain ja ainoastaan sen takia, että saa ihanan kuoret =P Pientä luxusta ja iloa arkeen :)
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Mahtava tuote. Mamma tykkäs. Suosittelen kaikille. Et voi olla ostamatta. Hyvä hinta laatu suhde.
- Helsinki, Finland - ()

Samsung Galaxy S3 leopard skyddskal

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Supersött skyddskal till din Samsung Galaxy S3. Detta mobilskal i leopardpäls finns i tre olika färger. Mjuk och skön! Det behöver inte vara tråkigt att skydda din mobil, detta passar dig som vill ha ett lite roligare alternativ. Klicka alltså hem detta skal och din Samsung kommer börja spinna av glädje!