Lösmustach, 12 st
Denna lösmustach är perfekt för maskeraden.

5/5 Tällainen setti pitäisi löytyä jokaisen ihmisen kaapista sen varalta, että tulee kutsu naamiaisiin. Ei muutakun viikset päähän ja menoksi. Hintaa ei ole yhtään mitään ja viikset vaikuttavat hyviltä. Ensimmäistä kokeilukertaa vielä odottaen, mutta tällä hinnalla ei haittaisi vaikka eivät pysyisi koko iltaa päässä.
- Kotalato, Finland - ()
5/5 Toimivat viikset lasten kanssa hupailuun. Eikä oo kalliit. Kertakäyttöisiä ja yhen illan lapset jakso niillä väkertää :)
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Onhan nämä hulvattomia. Liimakaan ei aiheuttanut mitään allergisia reaktioita käyttäjille. Pysyi suht hyvin koko päivän polttaririekunnoissa mukana, joten ihan kivat ja edulliset asusteet isollekin sakille.
- Pietilä, Finland - ()
5/5 Oikein hyvät hauskuuttelu viikset,tosin liimapinta ei pidä kauaa...mutta se on korjattavissa viiksiliimalla ja viiksiä voi leikkailla haluamaansa muotoon.
- Turku, Finland - ()
3/5 Nämä menivät pikkujouluissa pukinkonttiin. Hupituotteeksi makoisat. Vaikka movemberin viiksibileisiin, jotta kaikilla olisi karvoitusta nenän alla.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Hauska lisä juhliin ja hinta menevä. Vaikkakin ei sovellu kovin hyvin jos sattuu olemaan paljon meikkiä tai kuuma ilma, koska hiellä tai muulla päällystyneessä ihossa ei meinaa pysyä kiinni...
- Ihamaniemi, Finland - ()

Lösmustach, 12 st

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Är det snart dags för halloween eller maskerad och du letar efter den perfekta rekvisitan? Hos e-ville hittar du roliga, läskiga, fantastiska och äckliga dräkter och tillbehör. 

Denna lösmustach är perfekt för maskeraden. Du fäster den superlätt på överläppen.