All-in-One Make-up Set, 183 färger
Allmänt:Make up set med 183 färger. Ett praktiskt set med vilken sminkningen ordnas lätt både hemma och på resa. Ögonskuggorna har alla nyanser man kan tänka sig! Perfekt present till den unga tjejen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jarkko J.
  Jarkko J. (2015-11-15)
 • Produktfoto av Jarkko J.
  Jarkko J. (2015-11-15)
 • Produktfoto av Tapani K.
  Tapani K. (2015-05-16)

5/5 Emänälle lahjaksi=) seurasin pitkään sopivaa tuotetta ja tämä löytyi tietenkin olisi parempi setti kun olisi laadukkaammin esillä (peltikotelo) mutta eihän tämä kallis ollut;)

kohtuu laadukas on kuulemma paljon erisävyjä

helppokäyttää ja on hintansa väärti
- Alavieska, Finland - ()
4/5 Erittäin hyvä, edullinen ja monipuolinen meikkisetti. Pigmenttiäkin on tarpeeksi epäilyksistä huolimatta. Vähän isokokoinen, joten reissuun mukaan tätä tulee harvoin otettua. Kätevä kuitenkin, kun palettien järjestystä saa muutettua, joten päällimmäiseksi voi aina vaihtaa sen, jota eniten käyttää.
- Seinäjoki, Finland - ()
2/5 Hei !

En nyt arvostele yhtä tuotetta, vaan kokonaisuutta ?

Olen kovin pahoillani, että en voi oikein antaa ihan 10 pistettä/ kouluarvosanoin, koska on ollut paljon rikkoutuneita, varmaankin pakkaamisen, tai lähetyksien käsittelijän--kenties tullin ? takia, ja pelkään pahoin, että en enää uskalla tilata mitään yli 100 euron tuotetta kotiini.?

Mutta, kaikesta huolimatta, olen tyytyväinen suureen osaan toimivista tuotteista :-)

Kiitos, että sain kertoa, ja hyvää ja onnellista kevättä 2017 !

Kiitos !
- Somero, Finland - ()
4/5 Hinta/laatusuhde on kohdillaan =)
- Raahe, Finland - ()
4/5 Väreissä löytyy,mukava laatu paljon väripigmenttiä ,riitoisaa.vastaava en ole nähnyt.Kaikki värit eivät titenkään sovi mutta mukava kokeilla.
- Salo, Finland - ()
5/5 Monipuoliset värit ja suht hyvätkin. Eikä ole hinnalla pilattu. Tästä riittää meikkejä pitkäksikin aikaa. +++++++++++++
- Mäntyharju, Finland - ()

All-in-One Make-up Set, 183 färger

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
 

Fantastiskt Make-Up Set med hela 183 färger. Ett praktiskt set med vilken sminkningen ordnas lätt både hemma och på resa. Ögonskuggorna har alla nyanser man kan tänka sig och det finns även en hel del rouger att välja bland. Perfekt present till den sminkintresserade!


Specifikationer:

 • Storlek: 23.5X15.5X2.5cm

Garanti:

1 månader