LED-trädbelysning 8 x 50cm
LED-trädbelysning 8 x 50cm - Rinnande ljus

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Lauri P.
  Lauri P. (2016-12-25)
 • Produktfoto av Lauri P.
  Lauri P. (2016-12-25)

Våra kunders produktvideor

4/5 3 sarjaa kytkin samaan, kaikki toimii hienosti ja en moiti ollenkaan. näyttävä efekti ja kyllä useampi kyläläinen on kysellyt mistä näitä saa.
- Ylistaro as, Finland - ()
4/5 Ihmeen hyvä ja näyttävä. Ostin samantien kaksi pakettia.

Ei varmaankaan suomenilmastoon tarkoitettu kuin vaan sisäkäyttöön, pistoke oli aika `rimpula` mutta toimivat kummatkin
- Kausala, Finland - ()
3/5 Ihan hieno pisaravalo. Tuli hankittua autotallin räystäälle 2pl sarja. Naapuritkin kehuneet että hieno on ja hyvällehän se näyttää. Laatu on edullisen sarjan laatua eli saa nähdä kuin moni ledi palaa ensi jouluna. Tällä hetkellä muutamia ledejä on jo sammunut muttei paljon haittaa.
- Vuokatti, Finland - ()
5/5 Todella hyvä ostos ja erillaiset mitä on totuttu suomessa näkemään!

Asensimme jalot ikkunan sisäpuolelle, josta ne näkyy ulos kokonaan ja sisällä eivät häiritse liikaa. Ovat lempeän näköiset vaikkakin värisävy valoissa on kylmä.

Tyttärelläni ne on ulkona puussa ja toimivat sielläkin hyvin vesisateesta ja tuulesta huolimatta.

Suosittelen!
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Muuten toimii hienosti, mutta virtalähteet tehty "jaloin". Ostin kerralla 3 sarjaa, joista kahden virtalähde lakkasi toimimasta ekana yönä (toinen SULI). Avasin kaikki ja totesin, että yksipuolisen piirilevyn juotokset olivat SURKEITA. Yhden ruuvin avaamalla voi katsoa, aiheuttaako PALOTURVALLISUUSRISKIN. Nyt toimii yksi erillään ja 2 sarjassa, kun korjasin juotokset korjauskelpoisista virtalähteistä.

Noin 30 v. sitten opetin vastaavia juotoksia ja juotostarkastuksia, tosin aikuisille!!! Lediputket toimii hyvin. Liittimien napaisuutta ei ole merkitty, selviää kokeilemalla.
- Osara, Finland - ()
5/5 Pari päivää valot olleet parvekkeella käytössä. Ostin heti kaksi sarjaa jolloin sain koko parvekkeen valaistua. Helppo liittää sarja yhteen. Erittäin hyvä ostos. Huono puoli on liian lyhyt virtajohto.
- Helsinki, Finland - ()

LED-trädbelysning 8 x 50cm

★★★★★
★★★★★
25 Produktomdömen

Dessa ljusstavar är speciellt designade för att hängas upp i träd och större buskar, och ger där en väldigt häpnadsväckande effekt. Ljuset ser ut att rinna nedåt, och skapar en skön stämning, utan att kännas varken störande eller för pretentiöst. Ljusstavarna skapar på håll en "glöd" kring trädet och ringar in trädet som ett landmärke.

Ett set innehåller 8st ljusstavar samt strömkälla. Produkten kan naturligtvis användas på andra platser än i träd också, endast fantasin sätter gränsen!

Denna trädbelysning ses att finna överallt i Shenzhen, både på vanliga gator, och på nattklubbar. Produkten är enkom tillsatt i sortimentet på grund av att vi gillar dessa, och skulle gärna se dem också i Europa. Passar bra att använda året runt, inte bara på julen.


Specifikationer:

 • Total effekt: 360 lumen
 • Stavarnas längd: 50cm
 • Färg: Vit
 • Total längd: 3 meter
 • Effekt: 12V / 1A
 • Ineffekt: 100-240 V ~ 50 / 60Hz
 • Vattentålig (Anm. Strömkällan bör hållas torr!)
 • Väderbeständig: -20 grader

Medföljer:

 • 8 x Ljusstavar
 • 1 x Strömkälla

Garanti:

6 månader

199 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter