256 färgers LED Mood Light
Skapa skön stämningsbelysning som kan användas i hemmets alla rum, för alla slags atmosfärer och specifika ändamål.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kamilla J.
  Kamilla J. (2016-05-28)
 • Produktfoto av Kamilla J.
  Kamilla J. (2016-05-28)
 • Produktfoto av Jukka N.
  Jukka N. (2015-11-17)
 • Produktfoto av Jukka N.
  Jukka N. (2015-11-17)
 • Produktfoto av Jukka N.
  Jukka N. (2015-11-17)

Våra kunders produktvideor

4/5 Hieno fiilis tulee eri sävyillä... mielenkiintoinen säätösysteemi, mutta silti yksinkertainen ja helposti käytettävä.... Lataus myös helppoa ei tarvitse mitään yksittäisiä pattereita
Arto N. - Lieksa, Finland - ()
4/5 Ihan näpsäkkä pikkulamppu. Tosi helppokäyttöinen ja ihan laadukkaan oloinen päällisin puolin. Mukana seuraa käyttöohjeet vähän kömpelöllä englannilla, mutta selvän saa hyvin.

Väriskaalan sinisestä päästä vaihtoehtoja löytyy reippaasti. Jos värimaailman kylmäsävyisyys ei haittaa, niin tunnelmavalaisimeksi vallan mainio.

Itse kaipasin eniten lämpimän väristä valoa, mutta skaala ei ole keltaisen/oranssin kohdalla niin tarkka kuin olisin toivonut. Jälkiviisaana asian olisi voinut päätellä tuotekuvasta, jossa värisäätö näkyy.

Mulla lamppu jäänee pienelle käytölle tuon koleahkon värimaailman takia, mutta eipä ollut niin kallis tuote että veisi perikatoon.
Kamilla J. - Tampere, Finland - ()
3/5 Siisti ja toimiva lamppu. Tuo kivan väriefektin vaikkapa lasten huoneeseen. Valoa on helppo säätää ja sen teho on kohtuullinen. Sävyt ovat miellyttäviä. Mikään philips hue tämä ei tietenkään ole. USB lataus hyvä juttu. Ei turhia latureita.
Jukka N. - Klaukkala, Finland - ()
5/5 Tämä jäi tunnelmavalaisimeksi kotiin, seinätvn alla se tuo ihanan lämpimän valaistuksen tvtä katsellessa, myös ulkoa katsoessa valo tulvii ikkunasta ihanan kutsuvana kodikkaan näköisesti. Pimeinä syksyiltoina ehdottoman tarpeellinen, muuta valoa ei tarvitakkaan. Suosittelen.
Minna T. - Masala, Finland - ()
4/5 Pöytälampuksi tilasin. Vähän hankala käyttöinen oisi ilman ohjetta. Suosittelen jos pitää värikkäistä valoista.
Sauli H. - Suomussalmi kk, Finland - ()
4/5 Tunnelmaa saa monen värisenä....
Jyrki R. - Lappeenranta, Finland - ()

256 färgers LED Mood Light

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Vad är färgen för dagen? Denna eleganta lampa kan ändra belysningsfärg för att matcha ditt humör. Skapa skön stämningsbelysning som kan användas i hemmets alla rum, för alla slags atmosfärer och specifika ändamål. I matsalen kan du ha en skön välbehaglig färg till den romantiska middagen, och i sovrummet kan du ställa in en färg som matchar hur morgonen bör se ut enligt dej själv. Hela 256 olika färger går att välja mellan, så att hitta både en och två favoriter är inte så svårt. Lampan har inbyggt laddningsbart batteri, Som håller för ca 2-3 timmars användning. Alternativt kan du ha laddningskabeln ansluten hela tiden, så behöver du inte oroa dig att strömmen tar slut.


Specifikationer:

 • Lamphuset finns i två färger: svart eller vit
 • 256 olika färger på ljuset
 • Batteritid 2-3 timmar
 • Laddning från elnätet via USB
 • Ljusstyrka: 150lm
 • Material: ABS

Medföljer:

 • 1 x Lampa
 • 1 x USB-laddare

Garanti:

6 månader

244 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter