Magic Mushroom
Vacker lampa som lyser upp rummet och skapar magisk stämning!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Niko T.
  Niko T. (2017-10-05)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2014-10-27)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2014-10-27)

Våra kunders produktvideor

5/5 Erinomainen ja samalla tosi siistinnäköinen valo! Sopii hyvin esimerkiksi yövaloksi. Ainoana miinuspuolena on heikkolaatuisuus, kuten kosketushäiriöt. Myös osat eivät kestä kovin paljoa, vaikka kuinka pitäisit tuotetta kuin kukkaa kämmenellä. Liekkö sitten tullut maanantaitsipale vastaan...:/ Mutta muuten kaikinpuolin hintaansanähden hyvä valaistin.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Kaunis ja hyvin valoa antava esim. yövaloksi tai portaikkoon lisävaloksi.

Toimii niin hyvin että ajattelin ostaa pari lisää kun hinta ei ainakaan ole esteenä. Suosittelen lämpimästi hyvä hintalaatu.
- Mynämäki, Finland - ()
1/5 Täytyy olla kaiken aikaa pistorasiassa. Laatu huono, toki hintakin aika alhainen. Käytettävyys 0, menee varmaan roskikseen. Kaunis muuten, vaihtaa väriä ihanasti. Tunnelmavalo. Vaatii pistorasian, jossa reiät ovat horisontaalisesti, jotta on suorassa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ihan mahtava! Tosi kaunis ja söpö. Valo on tunnelmallinen ja kaikki värit pehmeitä ja vaihtuvat mukavan huomaamattomasti. Tulee kyllä enemmän mieleen sienet kuin auringonkukat. On kyllä ihana ja kaunis tuote. Toivon että tämä tuote olisi pitkäikäinen mutta palasin silti tilaamaan näitä lisää. Ainoana miinuksena olen huomannut että valo välillä himmenee pitkän käytön jälkeen.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvä ja edullinen valonlähde. Käy yövaloksi lasten huoneeseen. Johdon puute karsii paikkoja valolle, kun lamppu tulee suoraan pistorasiaan.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen piristimään pitkää pimeää aikaa. Tuote oli kyllä yllättävänkin pieni. Muuten tuote täytti odotukset. Tuote vain pistorasiaan. Ihan mukava piriste nykyaikaan. Kannattaa kokeilla
- Kemi, Finland - ()

Magic Mushroom

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Vacker lampa som lyser upp rummet och skapar magisk stämning!
Lampan är formad som ett knippe svampar med några blad i bakgrunden och ser verkligen häpnadsväckande ut. Lampan har två olika lägen, antingen skiftar den färg automatiskt, eller via inbyggd mikrofon och ljudstyrning.

Specifikationer:

 • Input: 220V

 

Medföljer:

 • 1 x Lampa

 

Produkter du kanske är intresserade av: