Magic Mushroom
Vacker lampa som lyser upp rummet och skapar magisk stämning!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2014-10-27)
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2014-10-27)

Våra kunders produktvideor

5/5 Kaunis ja hyvin valoa antava esim. yövaloksi tai portaikkoon lisävaloksi.

Toimii niin hyvin että ajattelin ostaa pari lisää kun hinta ei ainakaan ole esteenä. Suosittelen lämpimästi hyvä hintalaatu.
- Mynämäki, Finland - ()
5/5 Ihan mahtava! Tosi kaunis ja söpö. Valo on tunnelmallinen ja kaikki värit pehmeitä ja vaihtuvat mukavan huomaamattomasti. Tulee kyllä enemmän mieleen sienet kuin auringonkukat. On kyllä ihana ja kaunis tuote. Toivon että tämä tuote olisi pitkäikäinen mutta palasin silti tilaamaan näitä lisää. Ainoana miinuksena olen huomannut että valo välillä himmenee pitkän käytön jälkeen.
- Helsinki, Finland - ()
1/5 Täytyy olla kaiken aikaa pistorasiassa. Laatu huono, toki hintakin aika alhainen. Käytettävyys 0, menee varmaan roskikseen. Kaunis muuten, vaihtaa väriä ihanasti. Tunnelmavalo. Vaatii pistorasian, jossa reiät ovat horisontaalisesti, jotta on suorassa.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvä ja edullinen valonlähde. Käy yövaloksi lasten huoneeseen. Johdon puute karsii paikkoja valolle, kun lamppu tulee suoraan pistorasiaan.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen piristimään pitkää pimeää aikaa. Tuote oli kyllä yllättävänkin pieni. Muuten tuote täytti odotukset. Tuote vain pistorasiaan. Ihan mukava piriste nykyaikaan. Kannattaa kokeilla
- Kemi, Finland - ()
4/5 Luulin tuotteen olevan suurempi, mitä ei tosin ollut. Eli tuotekuvaus oli virheellinen, tai hieman huonosti näkyvissä. Samoin en huomannut missään että tuotteessa on mukana suomen pistoke, jonka tähden tein turhan tilauksen pistokkeista.
- Vantaa, Finland - ()

Magic Mushroom

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Vacker lampa som lyser upp rummet och skapar magisk stämning!
Lampan är formad som ett knippe svampar med några blad i bakgrunden och ser verkligen häpnadsväckande ut. Lampan har två olika lägen, antingen skiftar den färg automatiskt, eller via inbyggd mikrofon och ljudstyrning.

Specifikationer:

  • Input: 220V

 

Medföljer:

  • 1 x Lampa