5W LED E27 Energilampa
LED-lamporna är här för att ersätta glödlampor och lågenergilampor.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Risto H.
    Risto H. (2014-04-13)

5/5 Tilasin molempia kokoja E14 ja E27. Lamput ovat hyviä ja kirkkaita ja ovat kestäneet jo pitkään. Ainoa miinus tulee painosta joka on suurehko. Jalkalamppuun laittaessani säädettävä osa irtoaa helposti lämpun muusta rungosta. Tosin ne muovihärpäkkeet ovat jo muutenkin jo hieman väljät.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii pääosin, yksi kupu irronnut. Ei hajoamisia. Hyvä valovoima.
- Kangasala, Finland - ()
3/5 Kauan sitten ostetut ja hyvin vaan toimivat edelleen. Valoa riittää mainiosti joten hyvin olleet aikoinaan hintansa väärtit. vähän ehkä isokokoiset mutta mahtuvat kuitenkin niihin mihin itse olen käyttänyt
- Lappila, Finland - ()
3/5 Tuote oli muuten hyvä. Valo oli kirkas ja led on led eli ei kuumennut MUTTA kestävyys edes satunnaisessa käytössä olematon hyvä joa kesti edes 20h, kun sammui lopullisesti.

Surkea tuote
- Valkeala, Finland - ()
3/5 Lamppu on ollut mökin pihavalossa. Kesti noin 3 kuukautta käytössä. Ei vastanut sitä mitä odotin tuoteelta. Laadultaan tuote oli heikko. Hinta ei vastanut tuoteen laatua.
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Ihan OK lamppu. Kaikki on toiminut tähän mennessä eikä yksikään ole vielä palanut. Värilämpötila ei kyllä ole lämpimän valkoinen, koska silloin sen pitäisi olla 2700K-3000K tämän lampun värilämpötila on ennemminkin kylmä valkoinen. Toimii hyvin ns.toisarvoisissa tiloissa varastot, autotallit yms. mutta normaaleihin asuintiloihin en tätä suosittele juuri tuon värilämpötilan takia.
- Rauma, Finland - ()

5W LED E27 Energilampa

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

LED-lamporna är här för att ersätta glödlampor och lågenergilampor. LED lågenergilampor varar mer än fyra gånger längre än normala lågenergilampor och använder mycket mindre el! De producerar inte strålning, och innehåler ingen skadlig kvicksilver, som t.ex. de normala lågenergilamporna som vilket gör att de gamla lamporna inte går att lämna för återvinning. Det bästa och mest miljövänliga alternativet för belysning av ditt hem!

 

Specifikationer:

- Effekt: 5W
- Ljusflöde: 450 Lumene
- Färgtemperatur: 3000K Varmvit / 6000K Bright White
- Material aluminiumram med en tunn plastkupol
- Livslängd 50.000 timmar
- Fungerar med varmt och kallt

 

Garanti:

Produkten har 1  års garanti.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: