Dosett -7 dagars medicinask
Håll ordning på dina dagliga piller och håll samtidigt ordning på dej själv.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)

Våra kunders produktvideor

5/5 Pienestä koostaan huolimatta hyvä dosetti, johon voi halutessaan pistää vaikka kunkin päivän vitamiinit ja mahdolliset lääkkeet. On ollut pitemmän aikaa käytössä eikä valittamista ole.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Mukavan tilavat lokerot, joihin saan mahtumaan vitamiinitablettinikin. Parhaimmillaan siellä on ollut 11 tablettia/kapselia (osa isojakin, osa pieniä). Matkalla mukana kuljettamisesta ei ole vielä kokemuksia. Suht napakasti lokerot menevät kiinni, mutta jos ovat täydempinä laittaisin varmasti varalta vielä lokerikon pussiin ennen kassiin siirtämistä.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tuote oli juuri se mitä odotinkin. Viimeistely oli hieman rosoista joissakin reunoissa. Muuten tähän dosettiin saa kaiken tarvitsemanasa ja ostamalla pieniä minigrip pusseja myös eriteltyä saman päivän eri lääkkeitä! Tilaa lokeroissa kyllä piisaa
- Jääli, Finland - ()
4/5 Vähän rimpula, jos ottaa kotelon matkalle, niin luukut voivat aueta. Muuten erittäin hyvä kotikaytössä. Haittapuolena on se, ettei ole läpinäkyvä, vaan pitää jättää tyhjät luukut auki, jotta näkee, missä vaiheessa ollaan.
- Pori, Finland - ()
5/5 Tosi hyvä lääkeannostelija, yllätti se, että on tilaa lääkkeille. Mahtuu käsilaukkuun, ja voi kantaa mukana (sopivan pieni).

Suosittelen niille jotka ottaa mukaansa lääkkeitä :)
- Espoo, Finland - ()
1/5 odotettu liki kuukausi joten ei hintansa väärti----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Polvijärvi, Finland - ()

Dosett -7 dagars medicinask

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars returrätt

Håll ordning på dina dagliga piller och håll samtidigt ordning på dej själv. Med en dosett ser du vilka mediciner du bör inmundiga varje dag, samt också om du redan har knaprat i dej dem eller ej, ifall minnet tryter.   
Asken har 7st skilda fack för mediciner, och på locken av facken finns även punktskrift för att underlätta för synskadade.


Specifikationer:

 • Storlek: 13.2cm x 3.2cm x 2.5cm
 • Fack Storlek: 3.2cm x 3.2cm x 2.5cm
 • Veckodagar på facken
 • Veckodagar i punktskrift på facken

   

Medföljer:

1 x Dosett

Garanti:

3 månader

154 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 20 h 54 min och 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)  

Liknande produkter